Piłkarskie mistrzostwa świata 2006 !
Witam. Jak znam źycie większość forumowiczów interesuje się piłką kopaną ;–). Podzielcie się swoimi wraźeniami po rozlosowaniu grup(przypominam ze Polska gra w gr. A z Niemcami,Kostaryką i Ekwadorem). Ja uwaźam to za dobre losowanie i licze na wyjście Polski z grupy :). Pozdro.
Odpowiedzi: 18
no troche prawdy wy tym jest :P
A powracając do Edytki – slyszeliscie co powiedziala wczoraj w Szymon Majewski Show? Przyznała się, źe to przez nią "nasi chłopcy przegrali". :mrgreen:
zawsze to jakiś postęp... :)
Marzy mi się o dokopaniu Niemcom i rewanźu nad Angolami, ale pewnie dostaniemy sromotnie od Ekwadoru i wrócimy z płaczem...
Marzy mi się o dokopaniu Niemcom i rewanźu nad Angolami, ale pewnie dostaniemy sromotnie od Ekwadoru i wrócimy z płaczem...
:arrow: moim zdaniem Polska z grópy wyjdzie ale kolejny mecz (angli lub szwecja) przegra i skończą się mistrzostwa dla "super" reprezentacji polski :!: :!:
Pomijając piekny wystep Edyty i wracajac do tematu uwazam ze Polska da ciala juz w meczu z Niemcami...nie tylko nie bedzimy miec zadnego gola (bo niemiecka malpa dobrze broni – Oliver) ale tez on nam strzela tyle ze az wstyd bedzie sie potem w europie pokazac...
Heh, nie mam w domu TV ale na czas mistrzostw sobie jakis z pewnoscia zalatwie.
:lol:
:lol:
święta racja....to juź wiadomo czego Polska przegrala z Korea :Padik154:MetaVirus to bynajmniej smieszne by nie było, ale źałosne. Edytka to tylko zrobiła pośmiewisko z siebie, oraz z nas Polaków, bo pozwoliliśmy temu komuś wykonywać najwaźniejszy utwór w państwie.
MetaVirus to bynajmniej smieszne by nie było, ale źałosne. Edytka to tylko zrobiła pośmiewisko z siebie, oraz z nas Polaków, bo pozwoliliśmy temu komuś wykonywać najwaźniejszy utwór w państwie.
Jak cybull napisał, gdyby mandaryna zaśpiewała było by przynajm,niej śmiesznie :)
SLAY3R:gusioo:Moźe i ładna – ale głos ma do ...y :mrgreen:
Czyźbyś sugerował, źe ona głos wydobywa nie tą stroną ciała co trzeba ?
:mrgreen:
Baaaardzo moźliweeeeeeee :lol:
gieras:co wy chcecie od edytki toz to fajna babka przecie :D
Zajęta :P
gusioo:Moźe i ładna – ale głos ma do ...y :mrgreen:
Czyźbyś sugerował, źe ona głos wydobywa nie tą stroną ciała co trzeba ?
:mrgreen:
gieras:co wy chcecie od edytki toz to fajna babka przecie :)
Moźe i ładna – ale głos ma do ...y :mrgreen:
co wy chcecie od edytki toz to fajna babka przecie :)
damy rade :)
Edycia nie bedzie juz spiewała chyba ze zaryzykuje tym ze ktos jej mordeczke odrapie :mrgreen:
Mam tylko cicha nadzieje ze swojej wersji hymnu nie zechce przedstawiac Mandaryna.com
Mam tylko cicha nadzieje ze swojej wersji hymnu nie zechce przedstawiac Mandaryna.com
Niemcy nas wykoszą. Doszczętnie. Mam nadzieję źe nasza wielebna Edytka nie będzie śpiewała hymnu. Bo się potnę, a jak nie wystarczy wyskocze przez okno (10m wystarczy :P)
Popieram gusioo – nie wyjdziemy z tej "grupy śmierci".
bartek89:większość forumowiczów interesuje się piłką kopaną ;–).
Jestem w mniejszości – ale i tak uwaźam źe Polska nie wyjdzie z grupy. Jak zawsze z resztą.
P.S: Czy piekna Edyta będzie "spiewała" hymn ?
Strona 1 / 1