Pieniądze za to źe macie włonczonego kompa !!!!!!!:)!!!!!!!
wejdz na http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wchodzicie na tą stronę klikacie w zakłądkę w czerwonym polu: Installer automatycznie zaczyna się pobierać plik instalacyjny (jeźeli nie automatycznie to proszę kliknąć w napis "Cliquez ici pour lancer votre Eurobarre") zainstaluj program i zbieraj punkty które puźniej sa wymieniane na pieniądze ja zarobiłem juź 45euro :) które zostało mi wypłacone !!
Odpowiedzi: 9
Z ust mi to wyjales.Grzesiek15:spadaj palancie
Napiszesz tu jeszcze jeden taki temat, a wylecisz z hukiem.
# A wyciąłem sobie jeszcze jeden numer GG, jak czyścić to czyścić :mrgreen:
Bobi
nieide na taki układ spadaj palancie 24h jak bendzie siedział bezczynie to po 4godzinach wyłancza sie liczenie ptk. !! spadaj nr. jak jest ktos tak miły (za to udziele mu info np. odpowiedzi na ankiety za tysiące ptk.) to zainstaluje sobie ten program przez moj link dzienki czemu ja bende dostawał 2x wiecej ptk ten ktos tez tak moze zrobić (wszytsko wytłumacze)
Ja się tylko zapytam po co te numerki w adresie strony na końcu, czyźbyś jakie referencje zbierał?
Jeszcze jedno, ściągnę programik, będzie chodził włączony 24 godz. na dobę, zbiorę sobie punkty, ale jak kasy/prezentu nie dostane to podam Ci mój adres i Ty mi go prześlesz. Idziesz na taki układ?
Jeszcze jedno, ściągnę programik, będzie chodził włączony 24 godz. na dobę, zbiorę sobie punkty, ale jak kasy/prezentu nie dostane to podam Ci mój adres i Ty mi go prześlesz. Idziesz na taki układ?
podaje tagze odpowedzi na pytania z ankiet !!
no prosze wejsc na strone http://www.xxxxxxxxxxxxxxx i zainstalowac jeaeli chceicie wiedziec wiecej pisać domnie na gg ******
Kuba:powiedz lepiej jak długo miałem włączony ten program, źe zarobiłeś 45 ojro
No wiesz Kuba, ty pracujesz programem w pocie czoła a ktoś inny za to zgarnia kase?
:mrgreen:
MetaVirus:a mógłbyś jeszcze napisać, co to właściwie za programik?? Tak chociaź trochę dokładniej
powiedz lepiej jak długo miałem włączony ten program, źe zarobiłeś 45 ojro
a mógłbyś jeszcze napisać, co to właściwie za programik?? Tak chociaź trochę dokładniej
własnie tutaj reklamujesz rózne duperela i zato dostajesz kase
Strona 1 / 1