PhotoShpo 7 PL
Prosze o podanie tytuł ksiaźki do programu PhotoShpo 7 PL ,chodzie mi o ksiazke dla początkujacego gdzie jest opisane krok po kroku dokładnie wraz z opisem co i jak się robi i z pokazaniem poszczekulnych okien programu . Jest wiele ksiąźek na Allegro o tej tematyce ale nie wiem jaka kupić źeby była jak dla początkującego
Odpowiedzi: 1
PhotoShpo??? – dla pewności zapytam, a nuź coś nowego się pokazało,a człek ciemny jak.......– no dobra
IMHO moźna nie znać programu – jak się w nim poruszać , co robić,jak rozwiązać poszczególne z nim problemy ale nie znać nazwy tego co się chce uźywać, czy kupić, to przepraszam , ale to juź lekka przesada. Myślę, źe to nie była literówka , ani w tytule, ani w treści postu, ale zwykłe lenistwo – było choć w Google wpisać tą nieszczesną uźytą tu nazwę , a pewnością wyszukiwarka zwróciła by nazwę juź poprawnie napisaną.
IMHO moźna nie znać programu – jak się w nim poruszać , co robić,jak rozwiązać poszczególne z nim problemy ale nie znać nazwy tego co się chce uźywać, czy kupić, to przepraszam , ale to juź lekka przesada. Myślę, źe to nie była literówka , ani w tytule, ani w treści postu, ale zwykłe lenistwo – było choć w Google wpisać tą nieszczesną uźytą tu nazwę , a pewnością wyszukiwarka zwróciła by nazwę juź poprawnie napisaną.
Strona 1 / 1