Philips 355

Witam mam pytanie czy ktoś wie czy istnieje mozliwość zainstalowania na telefonie Philips 355 komunikatora internetowego jak np. Jadu–gadu czy coś w tym stylu jeśli ktoś posiada ten telefon i wie co moźena w nim dorobić jakieś fajne dodatki proszę o odpowiedź dziękuje i pozdrawiam

Odpowiedzi: 7

To znaczy tylko tyle, źe z internetu (WAP / GPRS) bezpośrednio do Twojego telefonu da sie pobrać jave. Przez kabel/irde nie ma moźliwości.
Anonymous
Dodano
26.11.2005 11:15:40
No i byłem na stronie producenta dowiedziałem się tyle:

Personalizacja/dostosowywanie : Pobieranie animowanych plików GIF, Zdjęcia pobierane z Internetu, Dzwonki pobierane z Internetu, Fotocall, Tapeta, Wymienne obudowy, Wygaszacz ekranu, Aplikacje Java pobierane z Internetu

nie wiem zabardzo czego to dotyczy mógł by mnie ktos bardziej wtajemniczyć? :roll:
**Mis**
Dodano
25.11.2005 20:49:58
**Mis**:
Sheriff:
Z tego co znalazlem w necie telefon ten nie posiada javy wiec nie odpalisz zadnego komunikatora.

a mi się wydaje ze posiada

gdy wchodze w: menu\gry i aplikacje\java\i tam mam właśnie podaną gre to chyba jest ta java skoro jest tak podpisane?

co nie oznacza ze obsluguje dogrywane programy. podobnie ma motorola e365, ma gry java, ale niestety nie dorzucisz nowych gdyz programisci z motoroli ta opcje zablokowali a jak dotad nikomu sie nie udalo jej odblokowac. Ruscy probowali, probowali a jednak nie odblokowali.

Nie wiem co to za telefon ten philips, wszedlem na pierwsza lepsza strone znaleziona w googlach, sprawdzilem parametry tego fona i z tego co wyczytalem javy nie posiada. Co nie znaczy ze gier java nie posiada. patrz przyklad motorola e365.

EDIT:
na innej stronie znalazlem ze ten telefon posiada jave. Najlepiej sprawdz parametry na stronie producenta.
Sheriff
Dodano
25.11.2005 19:11:11
no to własnie zastanawia mnie jedno po co jest tak podisane w katalogu gry i aplikacje to chyba jakaś zmyłka faktycznie na danych telefonu java ma –
czyli nie ma no to moźna się poźegnać z komunikatorem POZDRAWIAM i dzięki za odpowiedzi :(
**Mis**
Dodano
25.11.2005 19:09:57
http://www.fkn.pl/telefony/telefon/id__848/
Anonymous
Dodano
25.11.2005 19:07:49
Sheriff:
Z tego co znalazlem w necie telefon ten nie posiada javy wiec nie odpalisz zadnego komunikatora.

a mi się wydaje ze posiada

gdy wchodze w: menu\gry i aplikacje\java\i tam mam właśnie podaną gre to chyba jest ta java skoro jest tak podpisane?
**Mis**
Dodano
25.11.2005 19:05:18
Sheriff
Dodano
25.11.2005 19:01:01
**Mis**
Dodano:
25.11.2005 18:57:22
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1