Pewnosc Pliku
Chce miec pewnosc przed uruchomieniem pliku ze nie zawiera on trojana. Jest mi potrzebny ale obawiam sie go odpalic. Przeskanowalem plik avastem nic nie wykryl ale ten plik wydaje mi sie byc trojanem bo jest spakowany i jeden z plikow nazywa sie loader.exe. Jak to sprawdzic czy jest czysty na 100%
Odpowiedzi: 18
no daimos. :roll:
EL NINO:Gdyby to byl syf, to bylby raban na forum na ktorym zostal opisany i podlinkowany. Sprawdzalem zaraz gdy tylko deos podrzucil linka. No ale przeciez "fachowcy" nie moga sie mylic :wink: .
Albo to tacy fachowcy jak z koziej pupy trompka :mrgreen: (błędy popełnione celowo :wink: )
Gdyby to byl syf, to bylby raban na forum na ktorym zostal opisany i podlinkowany. Sprawdzalem zaraz gdy tylko deos podrzucil linka. No ale przeciez "fachowcy" nie moga sie mylic :wink: .
to jest dobry plik... o ile pamiec mnie nei zawodzi to maphacka sie z loadera odpalalo
mowilem a po 2 nie ladnie tak oszukiwac
jak dostanę sygnatury to powiem co to było dokładnie
deos:czyli go nie odpalac?
No... nie
EL – na moje jednak wyszło :wink:
czyli go nie odpalac?
juź potwierdzili źe to jest potencjalnie niechciany program. dodadzą go do nowych sygnatur.
na razie napisali źe ich mechanizmy heurystyczne wykryły potencjalnie niechciany program (spyware, dialer itp...) ale z powodu tego źe analiza heurystyczna często podaje zafałszowane wyniki plik został poddany dalszej analizie i będą jeszcze się ze mną kontaktować. zostaje czekać dalej :wink:
okey czekam na odp.
okey czekam na odp.
wyśle plik do mcafee do analizy. nie otwieraj na razie. napisze co mi odpowiedzą
mozesz byc pewny ze to trojan
mh w starcrafcie to tylko przykrywka pod ktora siedzi trojan. Mh zmienia sc,wiec trojan moze wyslac twojego cd keya do kogos...
mh w starcrafcie to tylko przykrywka pod ktora siedzi trojan. Mh zmienia sc,wiec trojan moze wyslac twojego cd keya do kogos...
mcafee nic nie wykrywa (virus scan 2005). po rozpakowaniu loader.exe zamienia się w stateczek ze starcrafta. wydaje mi się źe jest ok. skan kaspersky online scaner teź nic nie wykrywa.
ma to byc map hack plik sciagniety ze strony autora azawiera .dll .ini .exe .txt Stad sciagniete http://207.36.209.136/inhale127.zip
A bo to jednemu psu Burek ? Najwazniejsze to wlasnie co to mialo byc, skad to sciagniete i co oprocz loadera jest w paczce.Bobi_robert:Najprawdopoboniej syf.
Najprawdopoboniej syf.
Sciagałes to cos jako co ??
Jesli masz watpliwosci to nie otwieraj go, a od razu do kosza. Zaden skaner nie daje 100% pewnosci to trzeba od razu powiedzieć.
Sciagałes to cos jako co ??
Jesli masz watpliwosci to nie otwieraj go, a od razu do kosza. Zaden skaner nie daje 100% pewnosci to trzeba od razu powiedzieć.
Strona 1 / 1