pest patrol free scan
zainstalowalem i przeskanowalem ale na ekranie nawet nie widze calej sciezki dostepu do znalezionych obiektow bo wychodza poza ramke, jak odczytac wiec ??
Odpowiedzi: 12
u mnie tesh są na dole i z boku okienka gdzie wyświetla znalezione pliki :roll:
mam maly monitor, racej nie zrobie tego, ciekaw jestem gdzie te suwaki sa u Ciebie..
A jaką masz rozdzielczość ??
Moźe ustaw sobie na 1024 x 756
Moźe ustaw sobie na 1024 x 756
własnie nie ma suwaków :(
nie no....! :shock: :?: a przypadkiem nie ma w ramce gdzie wyrzuca wyniki skanowania "suwaków" ?? :idea: ja mam takowe ! i góra–dół i prawo–lewo ....
worda nie mam a jak klikne myszka to podswietla ,,click for more information'' :otwiera sie zaraz nowa strona i informuje co to za obiekt a sciezki dostepu pelnej (koncowki bo akutar ta wychodzi poza rame)jak nie bylo tak nie ma. Dzieki pest wlasnie cie wywale chyba..
Kliknij myszka raz w okienku, adres zostanie podswietlony i pokaze sie jego koncowka. A jesli Ci to nieodpowiada, to po prostu kopiuj go i wklejaj np. do Worda :wink: .
przeskanowalem, co z tego jak nie widze calej sciezki dostepu do obiektow..
To przeskanuj kompa Internet Explorerem 6 – mi na operze nie działało a zadziałało na IE 6
To przeskanuj kompa Internet Explorerem 6 – mi na operze nie działało a zadziałało na IE 6
mam ją, i wychodzi mi sciezka dostepu poza ramke , nie widze calej, co zrobic??
Jaką masz przeglądarkę? Jak masz Operę to spróbuj IE 6 :wink:
Strona 1 / 1