PerfectDisk 6
Mam pytanie,kto uźywa tego świetnego programu defragmującego PerfectDisk 6 i jaka jest jego opinia o nim :?:
Pozdrawiam :D
Pozdrawiam :D
Odpowiedzi: 12
Te czarne punkciki to jest page file (plik wymiany) jeźeli nic nie zmieniałeś jest on na dysku c: .Dwa razy kliknij na dysku c: po lewj stronie i przejdz do drugiej zakładki (Offline Defrag Settings) i zaznacz wszystko przy następnym restarcie kompa poukłada Ci wszystkie pliki systemowe i plik wymiany. Pózniej wejdz jeszcze raz do tej zakładki i odznacz wszystko bo jezeli nie to przy kaźdym restarcie kompa będzie Ci znowu defragmentował a to się robi co jakiś czas.Jest juź nowa wersja bulid 29.
Dobra mam ten program Perfect Disk ale wytłumaczcie mi jedno jak defragmentuje to czarne kwadraciki nazwane Exclude to co oznaczają?
POZDRAWKI
POZDRAWKI
Ja bym Ci radził PerfectDisk'a.
Defragmentuje on pliki systemowe i pliki wymiany, planując to działanie jeszcze przed uruchomieniem systemu (Offline Defrag). Działa bardzo sprawnie, zajmując mało pamięci. Działa szybko (nie licząc pierwszej defragmentacji) – dzięki SmartPlacement Defrag. Jest dokładny i rzeczywiście przyspiesza działanie systemu (z autopsji). Zresztą tu na forum powinieneś znaleźć więcej informacji na temat defragów.
Pozdrawiam
Defragmentuje on pliki systemowe i pliki wymiany, planując to działanie jeszcze przed uruchomieniem systemu (Offline Defrag). Działa bardzo sprawnie, zajmując mało pamięci. Działa szybko (nie licząc pierwszej defragmentacji) – dzięki SmartPlacement Defrag. Jest dokładny i rzeczywiście przyspiesza działanie systemu (z autopsji). Zresztą tu na forum powinieneś znaleźć więcej informacji na temat defragów.
Pozdrawiam
Piszecie tu o programach do defragmentacji a co z programem który posiada XP? Czy to znaczy źe on jest do bani bo ja niemam pojęcia czy ściągać to co tam napisaliście tzn perfekt... czy trwać przy defragmentacji z XP?
POZDRAWKI
POZDRAWKI
Markus:Czy on jest free? moźecie podać stronę z jakiej moźna go ściągnąć?
Niestety,nie jest za free.Ma 30 dni triala. :D
Ja teź uźywam PerfectDiska 6.0 (build 26).
Ekstra program, w moim odczuciu o wiele lepszy od Speed Diska czy O&O Defraga...
Polecam Wszystkim.
Ekstra program, w moim odczuciu o wiele lepszy od Speed Diska czy O&O Defraga...
Polecam Wszystkim.
PerfectDisk 6 jest naprawde taki dobry trzeba bedzie sciagnac i zobaczyc co on ma takiego w sobie ze wszyscy go zalecaja
Czy on jest free? moźecie podać stronę z jakiej moźna go ściągnąć?
Uzywam i nie zamienie go na zaden inny. Uwag brak.
Jasne,źe tak.
Tylko chcem się dowiedzieć kto dotrwał z nim do dziś i jakie ma uwagi............ :D
Tylko chcem się dowiedzieć kto dotrwał z nim do dziś i jakie ma uwagi............ :D
Tire, to juz chyba bylo cos na ten temat ;)
Wiadomo – jest bardzo dobry – szybki, dokladny itp.
Polecam Wszystkim
Wiadomo – jest bardzo dobry – szybki, dokladny itp.
Polecam Wszystkim
Strona 1 / 1