Pepsi vs Coca Cola
Ostatnio gdy bylem na libacji alkoholowej wywiazala sie zazarta dyskusja na temat : co jest lepsze Pepsi czy Coca Cola??
Ja osobiscie wole zdecydowanie Pepsi, a co wy na to?
Ja osobiscie wole zdecydowanie Pepsi, a co wy na to?
Odpowiedzi: 20
Dla mnie najlepsza jest coca–cola.Ale pepsi teź piję :lol: :lol: :lol:
The_judge:http://people.arhea.net/viper/thg/pepsi.rar
i wszytko jasne :)
hehe niezłe :lol:
Ja tam w smaku za duźej róźnicy nie czyje ,ale moge powiedzieć źe częściej kupuje Pepsi.
http://people.arhea.net/viper/thg/pepsi.rar
Ja obstaje za PEPSI chociaź dla mnie niczym nie róźni się do COLI. Ale wiecie trzeba się czegoś trzymać co by mieć jakiś powód do dyskusji.
Ja obstaje za PEPSI chociaź dla mnie niczym nie róźni się do COLI. Ale wiecie trzeba się czegoś trzymać co by mieć jakiś powód do dyskusji.
Swoją drogą,piłem na imprezce,to o czym wspomniał B3TON.
Ohyda :!:
Ohyda :!:
Ja oddaje glos na Pepsi. ALe dziwna rzecz sie wydarzał bo kiedy otworzylem ten topic, to wyskoczyla informacja azebym podał login i hasło na strone...www.pepsi.pl !!!
The_judge:to tez ci powiem B3TON ze chyba jakims desperatem jestes, robic drinka z Pepsi blue...??? :shock:
od tego masz Bolls Blue, chociaz i on nie kazdemu smakuje, ale na pewno jest lepszy od jakiejs Pepsi Blue
experymentowac trzeba , experymentowac !! :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
to tez ci powiem B3TON ze chyba jakims desperatem jestes, robic drinka z Pepsi blue...??? :shock:
od tego masz Bolls Blue, chociaz i on nie kazdemu smakuje, ale na pewno jest lepszy od jakiejs Pepsi Blue
to tez ci powiem B3TON ze chyba jakims desperatem jestes, robic drinka z Pepsi blue...??? :shock:
Słonko:Pepsi Blue...co to jest???!!! Jak moźna pić coś ze środkiem antyspieniającym i tego typu fajowymi dodatkami!!!NIE PIŁAM I NIE MAM ZAMIARU!!!bleeeeeeeee
shit ponad shity ....powiem tak.... robilem drinkacza z tym i sie.........ekhm........porzygalem :oops: :oops: :oops:
Heh najlepszy pepsi red (made by garaź) :D
Albo Coca cola yelov o smaku winogron w bolsie :mrgreen:
Heh najlepszy pepsi red (made by garaź) :D
no az tak bardzo to sie na chemii nie znam i moze masz racje
no az tak bardzo to sie na chemii nie znam i moze masz racje
Ta zmieniają się tylko proporcje chemicznych dodatków, stąd ta zmiana smaku. Ale dalej pijesz to samo.
Ta zmieniają się tylko proporcje chemicznych dodatków, stąd ta zmiana smaku. Ale dalej pijesz to samo.
no nie wiem SLAY3R, wypij Pepsi, potem Pepsi Blue a na koniec MAX – zobaczysz ze jest roznica
no nie wiem SLAY3R, wypij Pepsi, potem Pepsi Blue a na koniec MAX – zobaczysz ze jest roznica