Pentium 4

Kompa mam tkaiego jak w opisie.
I wystepuje z takim pytaniem do tych co sie znaja bardzo dobrze.Jak podkrecic mojego procka.Najlepiej szczegolowo opisac.I jeszze jedno napiszcie czy taki sprzet jest dobry?

Odpowiedzi: 20

beriam:
SEBA__W radze ci jesli uparles sie na kreceniu tego procka , zrob to z kims kto to robil , bo jak spierdolisz kwestie , to cie starzy wyrwa jak chwasta , ale to jush bylo w poprzednich postach .... :wink:

MAM JEDNO PYTANIE , DLACZEGO CHCESZ GO KRECIC , COS CI NIE FUNGUJE :?: :?: :?:

a niech kreci! p4 padaja jak muchy przy O/C
B3T0N
Dodano
02.03.2003 15:58:52
SEBA__W radze ci jesli uparles sie na kreceniu tego procka , zrob to z kims kto to robil , bo jak spierdolisz kwestie , to cie starzy wyrwa jak chwasta , ale to jush bylo w poprzednich postach .... :wink:

MAM JEDNO PYTANIE , DLACZEGO CHCESZ GO KRECIC , COS CI NIE FUNGUJE :?: :?: :?:
beriam
Dodano
02.03.2003 14:01:10
SEBA_W : niczego sie wiecej nie dowies dopoki nie podasz co masz za sprzet (plyta glowna). Cesarz juz ci podal gdzie mozesz zobaczyc jaka masz plyte.

Poza tym musisz dokladnie przeczytac "Users manual" od plyty – tam bedzie wszystko o plycie. Jezeli takowej nie masz, to szukaj na stronach producenta

Gdy juz bedziesz wiedzial co i jak z twoja plyta, a nadal bedziesz mial problemy to wtedy wejdz na forum.tweak.pl i duuuuzo poczytaj.

Dopiero wtedy zadawaj pytania
The_judge
Dodano
02.03.2003 09:36:56
SEBA_W : niczego sie wiecej nie dowies dopoki nie podasz co masz za sprzet (plyta glowna). Cesarz juz ci podal gdzie mozesz zobaczyc jaka masz plyte.

Poza tym musisz dokladnie przeczytac "Users manual" od plyty – tam bedzie wszystko o plycie. Jezeli takowej nie masz, to szukaj na stronach producenta

Gdy juz bedziesz wiedzial co i jak z twoja plyta, a nadal bedziesz mial problemy to wtedy wejdz na forum.tweak.pl i duuuuzo poczytaj.

Dopiero wtedy zadawaj pytania
The_judge
Dodano
02.03.2003 09:36:56
słuchaj seba_w zrozum jedną rzecz nie moźesz truć dupy takimi gównami cholera pomyśl troche ,jak to nowy komp to na pewno dostałeś instrukcje do płyty głównej a jak nie to odkręć tą cholerną obudowe i zobacz co masz (mam nadzieje źe wiesz jak wygląda płyta główna.albo weź do ręki gwarancje tam moźe będziesz miał napisane co kupiłeś.
zrozum ja teź jestem dosyć ciemny bo mam kompa od 7 miesięcy ale czytam troche a ty nie dość źe nie czytasz to jeszcze nie myślisz ?bez urazy ale taka prawda

słuchaj najlepiej daj se spokuj z tym podkręcaniem przeciesz masz dobry sprzęt ,a najwyźej sobie podkręcisz jak będziesz więcej wiedział

a jak to ci nie pomogło w podjęciu decyzji to w ty cholernym biosie musi być opcja CPU Vcore (nie wiem jaką masz płyte)tam zwiększasz napięcie równie dobrze moźesz mieć zablokowaną zmiane napięcia przez zworki na płycie ale do tego potrzebna jest instrukcja .
Cesarz
Dodano
02.03.2003 01:25:36
SEBA__W:
ha nie jestem taki ciemny jak myslicie.Podkrecilem procka samemu z 2.4 do 2.52 i treraz mam prozbe napiszcie w biosie gdzie napiecie sie zwieksza bo juz przy 2.6 nie uruchamia sie.Prosze napiszcie.Forum ma pomagac ,a nie twierdzic kto to cos umie zrobi czy nie albo po co podkrecan.Z gory dziekuje

łojezu :shock: :shock: o kurde zajebisty jestes!! :? :?

z takim podejsciem do sprawy to jeszcze usmazysz tego proca , a wogole najlepiej daj mu 2 V i bedzie spokoj – bedziesz mogl sobie jajka na nim smazyc :x :x

CZY TY CZLOWIEKU NIE ROZUMIESZ ZE DALEKO NIE ZAJEDZIESZ ???

NIE WIESZ NAWET JAKA MASZ MOBO !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

GOWNO ZDZIALASZ !!! i zycze aby na tweaku to samo ci powiedzieli (tam tez ci tak powiem)

sory za slownictwo ale opanowac sie nie da jak sie czyta te posty..... :?
B3T0N
Dodano
02.03.2003 01:02:56
Mam mini proiblem.Zainstalowalem takoi progs gdzie rozpoznaje co mam za urzazenia miedzy innymi jaka mam plyte glowna i pisze Mainboard: Nieznany i niewiem jaka mam plyte glowna? sa jakies inne progsy ktore napewno odczytaja to?
Anonymous
Dodano
02.03.2003 00:20:25
Mam mini proiblem.Zainstalowalem takoi progs gdzie rozpoznaje co mam za urzazenia miedzy innymi jaka mam plyte glowna i pisze Mainboard: Nieznany i niewiem jaka mam plyte glowna? sa jakies inne progsy ktore napewno odczytaja to?
Anonymous
Dodano
02.03.2003 00:20:25
oj stary ty jesteś uparty ,słuchaj chcesz źeby ludzie ci pomogli to musisz napisać jaką masz płyte główną ,jaka pamięć itp. tak jak to widzisz u mnie w podpisie

i jeszcze raz proponuje ci szczeźe źebyś odwiedził to forum http://forum.tweak.pl/ tam są ludzie którzy podkręcali od cholery procków oni ci pomogą ,ale najpierw poszukaj tam jest twój problem opisywany setki razy

tak apropo coś mi tu ściemniasz wiedziałeś ja zwiększyć FSB a nie wiesz jak napięcie? :roll:
Cesarz
Dodano
01.03.2003 22:35:48
ha nie jestem taki ciemny jak myslicie.Podkrecilem procka samemu z 2.4 do 2.52 i treraz mam prozbe napiszcie w biosie gdzie napiecie sie zwieksza bo juz przy 2.6 nie uruchamia sie.Prosze napiszcie.Forum ma pomagac ,a nie twierdzic kto to cos umie zrobi czy nie albo po co podkrecan.Z gory dziekuje
Anonymous
Dodano
01.03.2003 21:07:22
beriam:
podstawa – to jak czegos nie umiesz , lub nigdy tego nie robiles – to sie nie bierz za to , no chyba , ze masz mamony jak lodu ... :D

jesli chce koniecznie krecic tego procka to niech zrobi to z kims kumatym , a nie czyta teorii z forum...
bo teoria zawsze pozostaje teoria , a w praktyce moga rozne temaciki wyskoczyc i co – napisze posta :?: :wink:

yhy ..ja zaczynalem z kreceniem w wieku...13 lat :D hehehe pamietam jak przekrecilem amd'ka k6–2 400 na 527 bodajze , ale byla radocha , pozniej dluzsza pauza i teraz znowu zabralem sie za to , ale wczesniej to czytalem baaaardzo duzo teorii o sprzecie , specyfikacje itp itd

pozatym jak Seba_W rozkreci swoj komputer to juz ma po gwarancji – jest kupowany w vobisie (kompy HIGHSCREEN'a) – wiadomo drozyzna ...

podejzewam Seba_W ze starzy by cie chyba okastrowali gdyby zobaczyli co wyprawiasz z kompem , pozatym nie bierz sie nawet za modowanie komppa , bo spieprzysz to nawet niezle wygladajaca bude :? :? :? :?
B3T0N
Dodano
01.03.2003 20:44:38
tesz tak uwaźam. Gdy nie mogę czegoś zrobić proszę znajomego kumpla informatyka a nie od razu pisze posta na forum.
A teraz do seby_w:
jak nie wiesz czy zmieniać czy nie odpowiedź jest jedna nie zmieniaj!!!
PgX
Dodano
01.03.2003 18:18:52
podstawa – to jak czegos nie umiesz , lub nigdy tego nie robiles – to sie nie bierz za to , no chyba , ze masz mamony jak lodu ... :D

jesli chce koniecznie krecic tego procka to niech zrobi to z kims kumatym , a nie czyta teorii z forum...
bo teoria zawsze pozostaje teoria , a w praktyce moga rozne temaciki wyskoczyc i co – napisze posta :?: :wink:
beriam
Dodano
01.03.2003 18:13:56
Ten koleś moźe sobie tego procka co narwyźej odkręcić z płyty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
PgX
Dodano
01.03.2003 18:05:43
maniak podkrecania ma 16 wiosen , wiec mozna sie domyslic efektu jego pracy w tym temacie .... :wink:
beriam
Dodano
01.03.2003 16:57:38
JEZUS CHRIST!!! PODKRECAC PROCKA KTORY MA NA POKLADZIE PROCESOR INTEL PENTIUM 2 2.4. ILE MASZ LAT I KTORY KOLEGA CI TAKICH GLUPOT NAGADAL? :) NIE MA SENSU ZEBY PODKRECAC TAKA MASZYNE!!!
Oviraptor
Dodano
01.03.2003 16:50:23
JEZUS CHRIST!!! PODKRECAC PROCKA KTORY MA NA POKLADZIE PROCESOR INTEL PENTIUM 2 2.4. ILE MASZ LAT I KTORY KOLEGA CI TAKICH GLUPOT NAGADAL? :) NIE MA SENSU ZEBY PODKRECAC TAKA MASZYNE!!!
Oviraptor
Dodano
01.03.2003 16:50:06
SEBA__W daj sobie siana z podkrecaniem .... na takim procku to jeszcze z roczek na luzie pojezdzisz ....
no chyba , ze chcesz go spalic , bo pamietaj , ze takie zabawy nie sa dla lamerow :wink:
beriam
Dodano
01.03.2003 15:04:46
Cesarz:
http://www.tweak.pl/
tam zadaj to pytanie (źycze powodzenia) :wink:

.......a po kilku sekundach (moze i minutach ) topic closed , z piekna grafika lub jednym slowkiem :D :lol:
B3T0N
Dodano
01.03.2003 12:26:30
ludzie pierwszy post co mnie tak rozśmieszył,pomuźcie koledze podkręcić do cholery niech se spali tego procka i będzie spokuj na forum a jakie lanie dostanie od rodziców jak spali kompa to będzie coś (nie źebym był sadystą) :lol: :lol: :lol:
:?
a tak na powaźnie jak chcesz podkręcać to chociasz troche poczytaj o tym ,a po drugie najlepsze forum o podręcaniu jest na tej strone http://www.tweak.pl/
tam zadaj to pytanie (źycze powodzenia) :wink:
Cesarz
Dodano
01.03.2003 02:14:05
Anonymous
Dodano:
28.01.2003 23:36:58
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3