pendrive z mozliwoscia odtwarzania mp3
mam problem po podłaczeniu pendrive do usb i probie otworzenia go
przez moj komputer pojawia sie komunikat ze " prosze wlozyc dysk do stacji dysków"
przez moj komputer pojawia sie komunikat ze " prosze wlozyc dysk do stacji dysków"
Odpowiedzi: 5
witam :) u znajomego, od którego dostałem sprzęt na początku chodził bez zarzutu. na drugi dzień dał go mi, bo on ma inny, ale to w sumie nie wiąźe się z moim problemem :) sprawdzałem u mnie, ale niestety w "zarządzaniu dyskami" pisze przy nim, źe dysk jest nieodczytywalny. u sąsiada coś tam zaczął czytać, przeniosłem go na swój komp i u mnie nie chodził :) macie jakieś pomysły co z tym zrobić? ps: nie mam źadnych płytek. ba, nawet nie wiem, kto jest producentem pendrive'a. pozdrawiam
nie on niema zadnej plytki do tego
ale teraz sie okazuje ze to chyba wina tego całego pendrive'a bo u jego kolegi terz nie chodzi :(
ale teraz sie okazuje ze to chyba wina tego całego pendrive'a bo u jego kolegi terz nie chodzi :(
to zapytaj go czy ma instalki albo zaproś na forum
tak szczeze mowiac to nie ja mam problem tylko moj kolega i nie wiem czy ma jakos plytke
on(tzn. komputer) go wykrył i zdaje mi sie zainstalował ale przy prubie otwarcia wyskakuje wspomniany komunikat
on(tzn. komputer) go wykrył i zdaje mi sie zainstalował ale przy prubie otwarcia wyskakuje wspomniany komunikat
zainstalowałes go chociaź pod systemem za pierwszym razem ??
Ja tak musiałem ze swoim zrobić...dodają mała płytkę razem z pendrivem
Ja tak musiałem ze swoim zrobić...dodają mała płytkę razem z pendrivem
Strona 1 / 1