Pendrive Corsair Flash Voyager 16 GB-problemy

otóz problem polega na tym ze jak kopiuje na pendriva to jest notmalnie i oki ..a jak chce skopiowac na innym komputerze to słychac tak jakby pen był wypiety i wpiety ponownie ..sprawdzałem na kilku komputerach i jest to samo ..na wszystkich kompach .. o dziwo nie pomaga tez formatowanie go.. o dziwo na Viscie Chodzi normalnie ..probowałem juz nawet w biosie grzebac ale to tez nie pomogło ..tak jak nie pomogła aktualizacja biosu ..nie pomogły ten róznorakie programy .. do zarzadzania dyskami .. tez nic . ja juz jestem zielony jak ktos chce poczytac o nim .. prosze bradzo link do ktr.pl http://www.komputronik.pl/index.php/product/55098/Urzadzenia-mobilne/PenDrive-(USB-Flash)/Corsair_PenDrive_Flash_Voyager_GT_16GB.html jak jest cos zle to przepraszam to moj ! post w zyciu ..

Odpowiedzi: 3

Idź do sklepu i zademonstruj usterkę. Wymiana gwarancyjna towaru aż się prosi. Do urządzeń masowych plug&play nie stosuje się sterowników a skoro nie działa poprawnie - jest uszkodzony.
XanTyp
Dodano
03.11.2009 10:21:11
tak ...wogóle nie idzie skopiwac z pendriva
globuss2
Dodano
02.11.2009 23:37:46
Czy poza charakterystycznym DING-DONG masz wtedy z tego tytułu jakieś trudności np. przy kopiowaniu plików?
Ad@$
Dodano
02.11.2009 23:16:34
globuss2
Dodano:
02.11.2009 22:53:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1