Pełna wersja do uźytku w domu i firmie

Komu się znudził aktualny antyvir w komputerze moźe za 17.90 mieć pełną wersję Kasperskyiego Anty–virusa Personal 5.0 z licencja na 12–cy .Szczegóły w Enterze 04/2005

Ps. Uwaga program kasuje pliki radiowe "Radia Erewań" zainstalowane w kompie :wink: :mrgreen:

Odpowiedzi: 3

Seeker:
Ja podałem tylko info , a instalować nie będę – nie bedzie mi ruski scaner kompa przepatrywał. :wink:

Szczególnie, źe takie pełne "trzepanie ruski rok trwa :lol: :wink:
Seeker:

A na powaźnie pewnie dla odciąźenia systemu coś tam moźna powyłączać , zmnienić zasady działania, no zawsze coś nowego do przetestowania

Na mnie niel icz – toź pewnie jakie info "w dymkach" trza by czytać ;mrgreen:
Zaś na powaźnie to łasnie to jest jedna z "wad optycznych" , bo zmiana ustawień z domyślnych powoduje, źe w informacjach programu pojawiają się jakieś znaczki ostrzeźeń, ze osmieliłem się zmienić coś co Autorzy za "zalecane" uznali.
BTW – "zalecane" – wydaje się, źe juź iwadomo skąd u niektórych zwyczaj uzywanai tego "lecania" z przedrostkami sie wziął :mrgreen:
Rebe
Dodano
16.03.2005 12:59:28
Ja podałem tylko info , a instalować nie będę – nie bedzie mi ruski scaner kompa przepatrywał. :wink:
A na powaźnie pewnie dla odciąźenia systemu coś tam moźna powyłączać , zmnienić zasady działania, no zawsze coś nowego do przetestowania
Seeker
Dodano
16.03.2005 12:52:23
Tak go postawiłem i mam jedno zastrzeźenie – mimo zapewnień padających tu i ówdzie, jednak jest dość "cięzki" – w sumie bierze mi od 20 do 60 MB pamieci – mnie tam za jedno, ale w wypadku skromniejszych zasobów to moze być problem.
Szczególnie, źe po jego instalacji i niektóre procesy uruchomione zacźęły być "większe".
W sumie przyrost brania – w stosunku do tego co miałem prze EZArmor to od 60MB w górę.
Faktem jest jednak to, źe kusi ta licencja do 30 kwietnai 2006r.
Rebe
Dodano
16.03.2005 12:45:35
Seeker
Dodano:
16.03.2005 12:39:33
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1