pc wolny

witam!
mam  taki problem ze moj komputer acer aspire amd sempron(tm) 2800+ 2.00 ghz, 256 mb ram on nie jest taki zly ale jak sie wylancza i wlancza to taki wolny jest ze huhuh czy jest jakis program zeby dal  speeda na pc urzywalem programu do delete plikow ale tez ten program nie pomagal robilem co 4 dni skan disk i inne opcje systemowy windowsa wiem 1 ze nie muli mi komap ze mam wirusa bo mam dobrego anti wira zone alarm czy wedlug was ten anti wir za mula pc? i czy go zmienic ?jak tak to na jaki? 

byl juz taki temat ale mi nie pomoglo

Odpowiedzi: 1

saiyan.go.pl:
  wiem 1 ze nie muli mi komap ze mam wirusa bo mam dobrego anti wira zone alarm czy wedlug was ten anti wir za mula pc? i czy go zmienic ?

Mylisz pojęcia w kwestii co jest antywirusem , a co nim nie jest.Program który wymieniłeś nim nie jest. Chyba że to wersja Suite , ale tego nie napisałeś.
Przyczyn wolnego działania komputera może być wiele . co może zamulać PC ? , np ....zamulony system ,działanie wielu - niepotrzebnych czasami  - programów w tle.
Poza tym 256MB RAMu to nie jest ilość pamięci która by dawała pełny komfort pracy w XP.
Wystarcza do działania ,  ot i wszystko.

Ps..Co znaczy byłjuż taki temat, ale mi nie pomogło ??co nie pomogło?
Seeker
Dodano
07.05.2006 11:07:49
saiyan.go.pl
Dodano:
07.05.2006 01:49:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1