Pavilion z XP, brak dzwięku bra ethernet card, brak sterowników :(

Witam Postanowiłem olać wistę i przeżucić sie na ukochany Xp pek :D zainstalowałem na moim laptoku co trzeba, ale... Z XP jest wszystko fajno, ale nie mam nigdzie sterowników, i nie wiem jak je pobrać , mam tylko nazwe komputera dv pavilion 6235nr i na stronie oficjalnej nic nie ma jeśli chodzi o neta a przynajmniej ja tak to wiedzę http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=pl&product=3340167&dlc=pl&lang=pl i teraz pytanie jak zainstalować kartę ethernet, jest napisane że istnieje na komputerze internet controler i ethernet controler, ale sterowniki są złe i można je uaktualnić przez neta HAHA ! :lol: bardzo śmieszne. Tak więc pytanko jaki sterownik dociagnąć ? Nie wiem nawet co to za rodziaj karty ](*,) Jedyne czego jestem pewien to to że laptok się nazywa Pavilion dv 6235nr i że plyta główna ma name Quanta 30bb POMOCY ! nie wiem już jak szukać, z resztą sobie poradzę jak będzie net to się sam zaktualizuje, ale żeby mieć net potrzebuje sterowników do karty ethernet, a tych nigdzie nie ma :(

Odpowiedzi: 2

Uruchom np Everesta i tam bedziesz miec co masz w tym lapku. POzniej google.pl i szukasz .... Zasysasz nagrywasz i instalujesz w swoim lapku
Ukey
Dodano
07.09.2007 17:09:27
pozostaje telefon do przyjaciela [hp? :mryellow: ]
Endrju
Dodano
07.09.2007 09:38:17
Tryllion
Dodano:
06.09.2007 18:41:51
Komentarzy:
2