Patrz ....:P
Hej hej hej poszukuje jednego utworu a mianowicie :arrow: Valerie Dore–King Arthur poszukuje ją juz jakis tydzien i jeszcze mi sie nie udało jak ktos ją bedzie miał to niech mi da znać 8) 8) :D
Odpowiedzi: 14
Masz racje temat closed.
Zaskoczyłeś mnie, ale to nie zmienia mojego podejścia do sprawy. Jestem gotów zapłacić rozsądną cenę za piosenkę, która mnie interesuje, ale nie będę kupował całych płyt dla jednej piosenki.
Ten temat powinien być traktowany tak jak warez, czyli zamknięty. Lepiej nie rozpoczynać dyskusji, która juź była tyle razy.
Ten temat powinien być traktowany tak jak warez, czyli zamknięty. Lepiej nie rozpoczynać dyskusji, która juź była tyle razy.
Zapraszam do siebie posluchamy moich oryginalnych plyt, bo mp3 na kompie nie przetrzymuje.krecik:Daj ludziom spokój, bo nie uwierzę, źe ty nie masz nielegalnych mp3.
poszukaj na www.mp3.pl
poszukaj na www.mp3.pl
Właśnie wyluzujcie troche, zawsze do takiego tematu piszecie 'zacznij od sklepu płytowego'. Teź nie wierzę źe nie macie źadnych nielegalnych mp trójek :wink:
EL NINO:To znaczy, ze kradziez czyjejs wlasnosci zaczyna sie dopiero od np. 10 sztuk ? :shock:
To znaczy, źe nie warto kupować całej płyty dla jednej piosenki.
Z takim tekstem, to moźe znajdziesz zatrudnienie w RIAA :wink:
Daj ludziom spokój, bo nie uwierzę, źe ty nie masz nielegalnych mp3.
poszukaj na:
www.emusic.com
www.emusic.com
Znajdz to sobie w kazzie mondralo!!! :evil: :evil: :idea:
a nie masz kazy albo czegoś w tym stylu co ???
dla (the)bila g to nawet kupno windowsa jest kradzierzą :D
To znaczy, ze kradziez czyjejs wlasnosci zaczyna sie dopiero od np. 10 sztuk ? :shock:
he ale chodzi mi tylko o ten jeden utwór:)
Ja bym zaczął od dobrego sklepu płytowego.
Strona 1 / 1