patch
Czy jest moźe patch który by pozwolił grać w Age Of Empires 2: Age Of Kings na Windowsie XP :?: :?: :?: :?:
Gra stara ale jara
Gra stara ale jara
Odpowiedzi: 20
http://ovsem.aktualne.cz/hry/strana2.htm i ten co podaje Xevil jest dobry jak byś chciał to byś znalazł za pomocą szukaj :wink: :wink:
http://ovsem.aktualne.cz/hry/strana2.htm i ten co podaje Xevil jest dobry jak byś chciał to byś znalazł za pomocą szukaj :wink: :wink:
chyba wiem tam gdzie putał sie tomekk o patch do gry motor racer 3 :wink: :lol:
ja juź ten problem rozwiązałem więc jest spox gdzieś na forum jest link z patchem do xp–eka
Daty nie maja zadengo wziazku, gra jest gra i od tego czasu w ogóle się nie zmieniła... Tak samo z Windą (w tej sprawie na pewno nie). Poza tym AOE jest gra Microsoftu, więc tym bardziej powinna działać
Hehe :D
Jeden wyskoczył a potem poszło lawinowo :mrgreen: :mrgreen:
Jeden wyskoczył a potem poszło lawinowo :mrgreen: :mrgreen:
Lukneliście na daty chociaź ??????
Pawek:Ja tu czegoś nie rozumiem. Tagra chodzi na Win XP bez patchów :!: :!: I to na 100%, bo mój tata w nia bez przerwy gra...
Fakt.
W mojej sieci jest zainstalowany na kilku komputerach (wszystkie na xp) i chodzi jak ta lala bez źadnych patchy.
Czym ci się objawia ten błąd ?
damipl:Jak ma orginała to powinna chodzić, jak pirata to nie.
Szczerze mówiąc wcale tak nie jest. Piraci są lepsi od producentów w tej kwestii... Bo w piracie to przewaźnie nawet płyty nie potrzeba, a jak się ma jakiś dziwny naped optyczny, to zabezpieczone płyty mogą nie ruszyć
damipl:Jak ma orginała to powinna chodzić, jak pirata to nie.
Szczerze mówiąc wcale tak nie jest. Piraci są lepsi od producentów w tej kwestii... Bo w piracie to przewaźnie nawet płyty nie potrzeba, a jak się ma jakiś dziwny naped optyczny, to zabezpieczone płyty mogą nie ruszyć
Jak ma orginała to powinna chodzić, jak pirata to nie.
ja jak byłem w 3,4 kl;asie to zarzynałem w to razem i innymi kolegami oraz z damipl'em
ja jak byłem w 3,4 kl;asie to zarzynałem w to razem i innymi kolegami oraz z damipl'em
Ja tu czegoś nie rozumiem. Tagra chodzi na Win XP bez patchów :!: :!: I to na 100%, bo mój tata w nia bez przerwy gra...
Ja mam te dwa patche i działają idelanie, topic juź kiedyś był.
Podaj e mail to ci na jutro lub teraz wyśle.
Ps. Który chcesz do age of kings czy do dodatka.
Gra naprawdę super, bardziej podobała mi się niź Age of Mythology.
Dzięki tym patchą nareszcie mogę grać w Age of Empires: Age of Kings i Age of Empires: The Conqeros na win XP :wink: :wink: :D
Podaj e mail to ci na jutro lub teraz wyśle.
Ps. Który chcesz do age of kings czy do dodatka.
Gra naprawdę super, bardziej podobała mi się niź Age of Mythology.
Dzięki tym patchą nareszcie mogę grać w Age of Empires: Age of Kings i Age of Empires: The Conqeros na win XP :wink: :wink: :D
Zainstaluj Service Packa i powinno chodzić – u mnie tak było.
próbowałem ale jak chciałem go rozpakować to mi wyskoczyło źe te pliki mają w sobie 2 błędy i się go nie dało rozpakować. :? :(