paskudny pasek zadań :/ :(
Otóź dzisiaj niechcący przeciągnęłam myszką po pasku zadań i coś sie spiepszyło.. :/ Paskudny jest teraz ten pasek ,szeroki strasznie i w ogóle jakiś taki... :/
Nie wiem jak zrobić źeby był normalny – czyli dwa razy niźszy niź jest teraz.Zasłania mi kawał tapety i okna z neta źle sie czyta przy takim wysokim pasku..W załączniku niźej jest screen jak chce ,źeby to wyglądało ,a jeszcze niźej jak wygląda teraz :/
HELP me
Nie wiem jak zrobić źeby był normalny – czyli dwa razy niźszy niź jest teraz.Zasłania mi kawał tapety i okna z neta źle sie czyta przy takim wysokim pasku..W załączniku niźej jest screen jak chce ,źeby to wyglądało ,a jeszcze niźej jak wygląda teraz :/
HELP me
Odpowiedzi: 7
he he... Ale juź problem rozwiązany... I to jest najwaźniejsze :) Pozdrawiam :)zajaffka:ups... :oops: chyba sie za bardzo pospieszyłam z napisaniem tego postu. Coś dziwnie pomieszały sie te ikonki w pasku,ale teraz pokombinowałam troche i...jest normalnie :D :D :D Dziwny przypadek.Najpierw trzeba było przesunąć myszką pasek w góre (w miejscu gdzie zaczyna sie srzałka 1 w załączniku) Wtedy okna z netu przesunęły sie na prawą strone. Następnie chwyciłam tam gdzie strzałka z numerem 2 w załączniku i jest normalnie,przyznam ,źe trzeba było troche pokombinować (kombinując pasek wyglądał jeszcze paskudniej :/ ) Dzięki za pomoc :D Juź jest OK :D Oby więcej nie było takich "przygód" :lol:
ups... :oops: chyba sie za bardzo pospieszyłam z napisaniem tego postu. Coś dziwnie pomieszały sie te ikonki w pasku,ale teraz pokombinowałam troche i...jest normalnie :D :D :D Dziwny przypadek.Najpierw trzeba było przesunąć myszką pasek w góre (w miejscu gdzie zaczyna sie srzałka 1 w załączniku) Wtedy okna z netu przesunęły sie na prawą strone. Następnie chwyciłam tam gdzie strzałka z numerem 2 w załączniku i jest normalnie,przyznam ,źe trzeba było troche pokombinować (kombinując pasek wyglądał jeszcze paskudniej :/ )
Dzięki za pomoc :D Juź jest OK :D Oby więcej nie było takich "przygód" :lol:
Dzięki za pomoc :D Juź jest OK :D Oby więcej nie było takich "przygód" :lol:
hmmm... To nie wiem co zrobić... Przeskanuj programem AV, bo moźe to być jakiś wirus, o którym nie słyszałem. :? P.S Musisz nacisnąć na pasek wtedy kiedy pojawi się dwustronna strzałka i wtedy przesuwać ;–)zajaffka:tą funkcje mam wyłączoną od zawsze :(
tą funkcje mam wyłączoną od zawsze :(
Zapewne masz włączone samoukrywanie paska ;–) Prawy przycisk myszy na pasku–>Właściwości–> I coś z chowaniem paska (piszę z pamięci ;))zajaffka:jak chwytam w tym miejscu to chowa mi sie cały :/ –nawet jak zatrzymam w tym miejscu gdzie ma sie kończyć jego wysokość...
jak chwytam w tym miejscu to chowa mi sie cały :/ –nawet jak zatrzymam w tym miejscu gdzie ma sie kończyć jego wysokość...
Więc chwyć pasek, w tym miejscu, gdzie wskazałem na obrazku i przesuń w dół ;–)
Strona 1 / 1