Paski na forum
Na innych forach zauwaźyłem coś takiego:
Moźe mi ktoś wyjaśnić co one oznaczją :?: :wink:
Moźe mi ktoś wyjaśnić co one oznaczją :?: :wink:
Odpowiedzi: 9
EL NINO:A teraz nie ma ? :wink:theboss78:zaraz by bylo multum bezsensownych postow.
No tez sa, nie twierdze ze nie ma.
Jak by komuś zaleźało na tych gwiazdkach to moźna to wstawić jako emblemat :wink:
Trudno powiedzec, rzadko ostatnio bywam... :wink: :wink: :wink:
A teraz nie ma ? :wink:theboss78:zaraz by bylo multum bezsensownych postow.
Takie znaczki fajnie wygladaja ale Kuba ma racje ze zaraz by bylo multum bezsensownych postow.
Taj jak jest to jest dobrze.
Taj jak jest to jest dobrze.
:lol: :lol: :lol: a tak się wargoliłeś przy innym poście, źe on nic nie wnosi, :lol: :lol: :lol: faktycznie, twoje wiele wnoszą :lol: :lol: :lol:Kuba napisał:
Obawaim sie ze gdybym chcial to wprowadzic tutaj, niektorzy userzy zaczeli by pisac jeszce wiecj bezsensownych postow, tylko po to aby sobie licznik nabic
i przy okazji wybuchła by 3 wojna światowa o to czy znaczki to mają być kółeczka czy gwiazdeczki
Kuba:Obawaim sie ze gdybym chcial to wprowadzic tutaj, niektorzy userzy zaczeli by pisac jeszce wiecj bezsensownych postow, tylko po to aby sobie licznik nabic
i przy okazji wybuchła by 3 wojna światowa o to czy znaczki to mają być kółeczka czy gwiazdeczki :D
Obawaim sie ze gdybym chcial to wprowadzic tutaj, niektorzy userzy zaczeli by pisac jeszce wiecj bezsensownych postow, tylko po to aby sobie licznik nabic
sa to rangi. w zaleznosci ile postów napiszesz taki stopien dostajesz
na moim forum hyperlanforum.glt.plsa na pakie rangi:+ opisy np :wink: : wyjadacz etc.
na moim forum hyperlanforum.glt.plsa na pakie rangi:+ opisy np :wink: : wyjadacz etc.
Strona 1 / 1