pasek zadań w xp
Przepraszam za błąd w poprzednim temacie. Mam problem z paskiem zadań w XP nie pokazuje mi, jakie programy są uruchomione było wszystko ok. tylko dziecko wyłączyło mi komputer i teraz tak jest i jak chcę jakiś program minimalizować to znika i nie mogę go przywrócić :oops:
robson a widzisz taką opcję jak zmień moźna błąd poprawić. Teraz są dwa takie same topici, usuwam poprzedni...aligator...
robson a widzisz taką opcję jak zmień moźna błąd poprawić. Teraz są dwa takie same topici, usuwam poprzedni...aligator...
Odpowiedzi: 13
Czy ostatnia trojka nie widzi ze jest to temat sprzed ponad dwoch lat ? Moze jeszcze cos macie do dodania ?
Wedłu mnie wysarczy przywracanie systemu.
być moźe jest uszkodzpny shell explorer.exe a wieć przejdz do konsoli odzyskiwania i Expanduj plik explorer.exe
gdzie X=>> oznaza litere przydzieloną CDROM
expand X:\i386\explorer.ex_ C:\explorer.exe
gdzie X=>> oznaza litere przydzieloną CDROM
mi pomogło przywracanie systemu... póki co działa :D pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi... :o
tymczasowo udało mi się rozwiązać ten problem. :lol: tymczasowo, bo juź parę razy mój pasek zadań wracał do normy na parę godzin po czym znów działał źle.od jakiegoś czasu jednak działa dobrze – po tym jak koleźanka przypadkowo pozmieniała mi ustawienia w programie Irfanview.nie wiem co dokładnie zrobiła, ale pasek nagle zaczął działać poprawnie.moźe więc masz w komputerze jakąś aplikację, której ustawienia wpływają na działanie całego systemu... :?:
Mam ten sam problem! Na pasku zadań nie ma ikony otwartego programu. Gdy minimalizuję, program całkiem "znika". mogę do niego wrócić tylko przez menadźera zadań.
Gdy zakładam nowe konto, wszystko jest OK. Raz pomogło na to przywracanie systemu, ale po jakimś czasie znowu się popsuło. MOźe ktoś zna jakiś "normalny"sposób i wie z czego ten błąd wynika? (mam oryginalnego XP na jednym kompie) :?
Gdy zakładam nowe konto, wszystko jest OK. Raz pomogło na to przywracanie systemu, ale po jakimś czasie znowu się popsuło. MOźe ktoś zna jakiś "normalny"sposób i wie z czego ten błąd wynika? (mam oryginalnego XP na jednym kompie) :?
Probowales zalozyc jej nowe konto??wywal te i daj nowe
Win XP mam oryginał sp1 zainstalowałem a problem ten występuje u mojej siostry jest drugim uźytkownikiem u mnie jest ok, co do format c to jest najprościej, ale wolałbym inny pomysł :arrow:
Mialem taki sam przypadek Tak jak poradzil dudek81 Format c: Pomoglo mi!!!Wiec niec innego ci nie pozostaje!!! (znam ten bul) :roll:
A moze trzeba zmienic wersje Windowsa XP a moze kupic orginal jesli sie ma pirata albo moze zainstalowac SP1 nic innego mi nie przychodzi do glowy osobiscie nie mam takiego problemu a jak nic nie pomoze to format C.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napewno mój post w niczym ci nie pomoźe,ale miałem taki sam problem gdy zminimalizowalem okno mogłem je tylko przywrócić poprzez alt+Ctrl+Delete i przełącz na ,ten problem nadal się pojawia ale tylko w otoczeniu sieciowym ...Pozdro
O właśnie dudek 81 napisał źę poprzes format w moim przypadku po formaci wszystko sie naprawiło tylko otoczenie nie :(
O właśnie dudek 81 napisał źę poprzes format w moim przypadku po formaci wszystko sie naprawiło tylko otoczenie nie :(
format c:
Teraz jak chcę się przełączyć miedzy programami to tylko alt+ tab, bo nie są widoczne na pasku zadań a jak jestem w Internecie to nie mam moźliwości minimalizacji strony, bo znika i nie moźna jej przywrócić moźe ktoś mi pomoźe, bo jest to uciąźliwe
Strona 1 / 1