pasek szybkiego uruchamiania

mam troche dziwny problemik, zaistalowalem na winxp sp1 i wszystkie poprawki, wszytsko chodzi ok, tylko w pasku szybkiego uruchamiania (i np truelunchbar) skroty do dyskow sie spieprzyly. skroty do innych programow sa ok, tylko np do dysku c otwiera sie jakis folder, a w skrotach do innych wyskakuje komunikat ze nie mozna odnalezc elemantu docelowego, jesli te skory znajduja sie wczesniej np na pulpicie wszystko jest ok!! jak ktos ma jakis pomysl prosze o rade

Odpowiedzi: 6

Aby skróty do CD–Romu lub CD–Rw działały poprawnie włóź płytkę CD do napędu dla ktorego tworzysz skrot nastepnie klikasz Mój Komputer i p.p.m wyslij do/utwórz skrót na pulpicie lub metoda przeciagnij i upuść przenieś na pulpit.Powinno być dobrze.Poprzednio utworzone skróty moźna usunć.
simarb
Dodano
26.05.2004 23:45:08
sorki jesli Cie moze urazilem i zapomnialem wczesniej sie podpisac, ale przegladalem pare postow na tym forum i zauwazylem ze ludzie maja tutaj sklonnosc do "zlosliwych uwag" wczesniej przegladalem forum Linux'a i nie zauwazylem czegos takiego. Na Linuxie ludzie sa o wiele bardziej uprzejmi i bardzo sie staraja pomoc, nawet jesli ktos jest bardzo upierd****. Pozdrawiam!!!
Anonymous
Dodano
20.05.2004 01:06:43
Anonymous:
no wlasnie problem jest w tym ze nowe skroty ( zrobione jeszcze raz) tez nie dzialaja. Chyba nie myslisz ze nie wpadlem na to zeby je zrobic jeszcze raz. Widze ze na tym forum stac ludzi tylko na zlosliwe uwagi!!! :x
Nie mam pojęcia z kim mam do czynienia, a źe nie było napisane co robiłeś juź, to napisałem to, co napisałem... I nie widzę w tym źadnej złośliwości...
Pawek
Dodano
20.05.2004 01:01:35
no wlasnie problem jest w tym ze nowe skroty ( zrobione jeszcze raz) tez nie dzialaja. Chyba nie myslisz ze nie wpadlem na to zeby je zrobic jeszcze raz. Widze ze na tym forum stac ludzi tylko na zlosliwe uwagi!!! :x
Anonymous
Dodano
20.05.2004 00:52:07
A co za problem zrobić te skróty jeszcze raz :?: :roll:
Pawek
Dodano
19.05.2004 20:15:08
Mam wlasnie podobny problem nie wiem czy to jest wina service packa, czy czegos innego prosilbym bardzo kogos o pomoc w tej sprawie, bo jest dla mnie bardzo niewygodne za kazdym razem jak chce skozystac z cdromu dostawanie sie do niego przez moj komputer :(. Prosze bardzo o jakas pomoc !!!!
Anonymous
Dodano
19.05.2004 20:10:22
cell
Dodano:
18.05.2004 13:12:36
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1