Pasek adresu
witam
MAm mały problem otorz gdy włacz sobie moj komputer nie mam tego paska Adresu :–(
tzn. jest ale schowany koło zakładki łącze nie moźna wogóle tego rozciagnać ani nic czy ktoś wei jak to zrobic ???
Dodam ze mam Windows XP Home Edition !
Pozdrawiam
MAm mały problem otorz gdy włacz sobie moj komputer nie mam tego paska Adresu :–(
tzn. jest ale schowany koło zakładki łącze nie moźna wogóle tego rozciagnać ani nic czy ktoś wei jak to zrobic ???
Dodam ze mam Windows XP Home Edition !
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
dzieki bardzo bardzo bardzo bardzo !!!!
Szacun za post !:D
]
CLOS TOPIC
Szacun za post !:D
]
CLOS TOPIC
Kliknij prawym przyciskiem mniej więcej w polu zaznaczonym na czerwono i odznacz opcję zablokuj paski narzędzi. Teraz wszystko sobie poprzesuwaj, a jak będzie tak jak chciałeś to z powrotem zablokuj paski narzędzi.
mam to zaznaczonne i po prawiej stronie mam ten pasek
ale go nie moge rozwinac :–( dalbym screena ale ie wiem jak go wrzucic na posta :–([/img]
ale go nie moge rozwinac :–( dalbym screena ale ie wiem jak go wrzucic na posta :–([/img]
zakładka widok/pasek narzędzi zaznacz pasek adresu...
Strona 1 / 1