pasek adesów internetowych
siemanko
mam pytanko odnośnie paska adresów internetowych. jak sie pozbyć tych adresów stron co sa w pasku. mam nadzieje źe wiecie o co mi chodzi i z góry dzięki za pomoc. :)
mam pytanko odnośnie paska adresów internetowych. jak sie pozbyć tych adresów stron co sa w pasku. mam nadzieje źe wiecie o co mi chodzi i z góry dzięki za pomoc. :)
Odpowiedzi: 4
Muszę Cię zmartwić, ale wnioskując po:
obawiam się, źe ta Twoja porada jest spóźniona :? To miłe, źe chcesz pomóc, ale jeszcze liczy się, źeby pomoc miała sens i była jeszcze potrzebna.
Powodzenia w dalszym uźytkowaniu forum, bo widzę źe jesteś nowy – pierwsze koty za płoty :wink:
POZDRAWIAM, Pawek.
dzięki wielkie chłopcy...
obawiam się, źe ta Twoja porada jest spóźniona :? To miłe, źe chcesz pomóc, ale jeszcze liczy się, źeby pomoc miała sens i była jeszcze potrzebna.
Powodzenia w dalszym uźytkowaniu forum, bo widzę źe jesteś nowy – pierwsze koty za płoty :wink:
POZDRAWIAM, Pawek.
Madzia151:siemanko
po prostu wyczycs Historie :D .
dzięki wielkie chłopcy :) :D
Jesli chodzi o liste ostatnio odwiedzanych stron to trzeba, tak jak napisal kol. gieras, wyczyscic historie.
W IE6.0 klikasz menu Narzedzia > Opcje Internetowe.
Na dole okienka masz Historie.
TIPS: Daj 0 (zero) dni i w ogole nie bedzie pamietal odwiedzanych stron :)
W IE6.0 klikasz menu Narzedzia > Opcje Internetowe.
Na dole okienka masz Historie.
TIPS: Daj 0 (zero) dni i w ogole nie bedzie pamietal odwiedzanych stron :)
Strona 1 / 1