Pascal!!??
Mam win xp.Zainstalowalem Pascal 7.0(Turbo pascala).Kompiluje program i jest ok ale gdy naciskam ctrl+F9 wyswietla sie blad Errr 200: Division by zero??Pomocy jak go usunac?? :D
Odpowiedzi: 5
O ile mnie pamięc nie myli to był bug w bibliotece crt.
A rozwiązania dwa, albo programik który patchował skompilowany juź plik exe, albo patch do kompilatora.
A rozwiązania dwa, albo programik który patchował skompilowany juź plik exe, albo patch do kompilatora.
karwo27:Ale co to jakies nakladki sa??Postaraj sie pdoac dokladna nazwe?? :lol:
Zadzieram kiecę i lecę – to nie ja mam problem, a przynajmniej tak mi się wydaje,ale pewnie znowu się mylę.
Poza tym jedną nazwę podałem, a drugą pewnie przy okazji "runtime 200" znajdziesz w googlach.
Ale co to jakies nakladki sa??Postaraj sie pdoac dokladna nazwe?? :lol:
Ale co to jakies nakladki sa??Postaraj sie pdoac dokladna nazwe?? :lol:
A to nie bedzie stary bład runtime200 z za szybkiego procesora wynikający?
Jeźeli tak to albo jakie Moslo, albo runtime200fix – nazwy musisz sprawdzić, bo pewnie coś inaczej szły – w kaźdym razie druga z nich, albo na czas zajęć z tym prgramem wyłączyć cach procesora – teź potrafi pomóc .Tyle, źe z komputera robi się źółw.
Jeźeli tak to albo jakie Moslo, albo runtime200fix – nazwy musisz sprawdzić, bo pewnie coś inaczej szły – w kaźdym razie druga z nich, albo na czas zajęć z tym prgramem wyłączyć cach procesora – teź potrafi pomóc .Tyle, źe z komputera robi się źółw.
Strona 1 / 1