Pascal
Witam wszystkich !
Potrzebuje takiego programiku, nie mam pojęcia jak go zrobić :(
Program,który będzie przechowywał dane o uczniach i jego ocenach semestralnych.Baza powinna umoźliwiać utworzenie nowego pliku o wybranej przez uźytkownika nazwie, edycji danych ucznia ,wyświetlanie danych ucznia ,przedmiotów,średnia ocen z ucznia albo z przedmiotów .
Jeśli ktoś mógłby mi go pomógł napisać ,byłbym bardzo wdzięczny .
Z Góry dziękuje .
Potrzebuje takiego programiku, nie mam pojęcia jak go zrobić :(
Program,który będzie przechowywał dane o uczniach i jego ocenach semestralnych.Baza powinna umoźliwiać utworzenie nowego pliku o wybranej przez uźytkownika nazwie, edycji danych ucznia ,wyświetlanie danych ucznia ,przedmiotów,średnia ocen z ucznia albo z przedmiotów .
Jeśli ktoś mógłby mi go pomógł napisać ,byłbym bardzo wdzięczny .
Z Góry dziękuje .
Odpowiedzi: 7
Wojtek3333:Po co to forum wogóle istnieje
Żeby pomagać, a nie odwalać całą robotę z lenia, który woli se wyskoczyć na iprezkę lub z kolegami do hipermarket zwiedzać w czasie zajęć.
Chętnie Ci napiszę – ale 5 zł za linijkę kodu.
sadzisz ze ktos edzie odwala cala robote za ciebie ? Z tego co sie orientuje, to jest wiele ludzi piszaczych program– oczywiscie nie za darmo, napisz do nich, to ci pomoga.Wojtek3333:Po co to forum wogóle istnieje
po to źeby się czegoś dowiedzieć :wink:
Po co to forum wogóle istnieje
Wojtek3333:Tak wogóle to ze wszystkim ,nie czaje tego pascala jakbyście mogli to napiszcie mi ten program ,nie jestem programistą , a dla was to pewnie jest banał .
http://rtfm.killfile.pl/#praca_domowa
Tak wogóle to ze wszystkim ,nie czaje tego pascala jakbyście mogli to napiszcie mi ten program ,nie jestem programistą , a dla was to pewnie jest banał .
Wojtek3333:Jeśli ktoś mógłby mi go pomógł napisać ,byłbym bardzo wdzięczny .
A z czym masz problem ?
Strona 1 / 1