partycje–problem
Wiem źe temat był juź wałkowany na forum tysiące razy. Chciałbym sobie usunąć 1 partycje uźywając bootującej płytki windowsa xp. Mam ustawione w biosie first boot device na cd–rom. Uruchamiam z niej kompa i chciałbym mieć przed oczami tą stronę z takim menedźerem gdzie są wypisane partycje, gdzie się je tworzy i usuwa, a tymczasem coś się ładuje, pyta czy jeśli chce zainstalować jakieś tam sterowniki to trzeba nacisnąć F2 potem znowu coś takiego i czy nacisnąć F6 cały czas trwa jakieś kopiowanie plików w końcu dochodzi do strony gdzie mam 3 rzeczy do wyboru: Aby rozpocząć instalacje naciśnij ENTER/Aby naprawić(...) naciśnij R/Aby zakończyć naciśnij F3. Wole nic nie naciskać źeby czasem nic nie usunąć bo na dysku mam potrzebne rzeczy. W takim razie gdzie jest to partycjonowanie dysku w tym wszystkim? Moźe trzeba coś nacisnąć o czym ja nie wiem? Proszę o pomoc i nie Denerwujcie się tak moim głupim(być moźe) pytaniem.
Odpowiedzi: 1
Chlopie, moze bys sie tak zdecydowal w koncu na odpowiedni dzial ? Bo to juz trzeci post o tym samym.
Strona 1 / 1