PartitionMagic 8.0
Jak chce połączyć partycje program domaga się źebym wpisał nazwe folderu co wpisać :?: . Prubowałem jusz ruźne nazwy wpisywać ale wyskakuje okno error i coś pisze po angielsku pomocy co mam wpisać oco chodzi .
Odpowiedzi: 11
nostromo:Ale te 8mb zniknelo o to chodzi.
I domyslam sie ze to byl bufor.
Żaden bufor.
Jeśli juź to bufor jest fizycznie, jako kośc na płytce dysku.
Ale te 8mb zniknelo o to chodzi.
Dołączyć do istniejącej partycji ?
Pszło kolego.
dostęp juź jest.
A co z dyskiem?
Wg. pomocy w symentac pisze, ze nalezy uruchomić chkdsk /f .
Zrobilem to, ale nie pomoglo.
No i co z tymi 8mb?
dostęp juź jest.
A co z dyskiem?
Wg. pomocy w symentac pisze, ze nalezy uruchomić chkdsk /f .
Zrobilem to, ale nie pomoglo.
No i co z tymi 8mb?
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728
Juz naprawiam :P
"nie jest dostępny
odmowa dostępu"
I jeszcze jedno. Gdy próbuje sprawdzic w magicu
Check for errors, chilkę idze i wyskakuje błąd
"error#993 partition contains open files. Use the opereting system check utility"
Mam NTFS robilem systemowym skandiskeim.
Nic nie pomaga.
"nie jest dostępny
odmowa dostępu"
I jeszcze jedno. Gdy próbuje sprawdzic w magicu
Check for errors, chilkę idze i wyskakuje błąd
"error#993 partition contains open files. Use the opereting system check utility"
Mam NTFS robilem systemowym skandiskeim.
Nic nie pomaga.
nostromo:Wyskakuje błąd.
Wróźka ma wychodne.
Trochę odgrzeje ten temat, bo mam problem.
Otóź łączyłem pratycje właśnie tym programem.
Dane z jednej partycji zostały przerzucone do folderu, tyle tylko źe nie ma do niego dostępu.
Wyskakuje błąd.
Dodatkowo mam dysk smasung 80gb 8mb , a przed łączeniem mialem cos w rodzaju 8mb niezagospodarowanego, to byl chyba ten bufor a teraz tego nie ma.
Pozdrawiam.
Otóź łączyłem pratycje właśnie tym programem.
Dane z jednej partycji zostały przerzucone do folderu, tyle tylko źe nie ma do niego dostępu.
Wyskakuje błąd.
Dodatkowo mam dysk smasung 80gb 8mb , a przed łączeniem mialem cos w rodzaju 8mb niezagospodarowanego, to byl chyba ten bufor a teraz tego nie ma.
Pozdrawiam.
Lecz co zrobić jak te partycje są bardzo mał .kiedyś prubowałem instalacji LINUXa i ten zrobił tak jakąś partycje potem mi komp siał odnowa nie dał się go jusz zainstalować bo pisało źe za mało miejsca . Sformatowałem te partycje ale połaczyć się problemowo ale teraz sprubuje według rady .Bo tak naprawde to ja nie wiedziałem źe musze do tego folderu pliki przenieść
Do folderu o nazwie jaką wpiszesz przerzuci wszystko z jednej partycji a potem umieści na tej połączonej. Najprawdopodobniej błąd który wyskakuje oznacza, źe jest za mało miejsca na partycji na to aby zmieścił się tam ten folder.Bardziej obrazowo:
przypuśćmy, źe masz dwie partycje E: i F:. Chcesz połączyć i musisz wybrać główną. Na głównej zostanie utworzony folder o nazwie jaką wpiszesz – i tu waźne :!: na tej partycji musi być tyle wolnego miejsca aby zmieściło się wszystko z tej drugiej.
To moja hipoteza!
znacznie pomogła by treść tego błędu
przypuśćmy, źe masz dwie partycje E: i F:. Chcesz połączyć i musisz wybrać główną. Na głównej zostanie utworzony folder o nazwie jaką wpiszesz – i tu waźne :!: na tej partycji musi być tyle wolnego miejsca aby zmieściło się wszystko z tej drugiej.
To moja hipoteza!
znacznie pomogła by treść tego błędu
Jaki error :?:
Zapodaj screena albo tresc.
Zapodaj screena albo tresc.
Strona 1 / 1