Partition Magic
Jak zrobić obraz dysku c czyli tam gdzie jest system programem Partition Magic 8 . Chodzi mi o to rzeby instalacja systemu była o wiele krutsza z wtkorzystaniem obrazu . Pytam bo nie robiłem tego i nie chce zrobić tego zle wasza pomoc mi pomoźe :D
Odpowiedzi: 7
Wielkie dzięki za pomoc bo seeker to szkoda gadać
Seeker:Ps. Tak na marginesie PM nie słuźy do robienia obrazów dysków, partycji , od tego są inne programy
..programy np. Norton Ghost 8)
Opis, jak to zrobić znajdziesz TUTAJ
Pozdrawiam.
"musiałbym" – czas przyszły niedokonany l.poj.
"musiałeś" – czas przeszły
Teraz to są morały
Ps. Tak na marginesie PM nie słuźy do robienia obrazów dysków, partycji , od tego są inne programy
EOT
"musiałeś" – czas przeszły
Teraz to są morały
Ps. Tak na marginesie PM nie słuźy do robienia obrazów dysków, partycji , od tego są inne programy
EOT
sprawdzałem jest pełno ale nie na temat ktury mnie interesuje . Ciągle takie same tematy
Jak połączyć partycje
Jak usunąć –––"–––
jak zmienić rozmiar i tak dalej
Jak nie masz motywacji do pomocy innym a po to jest te forum i jusz nie odpisuj jak nie masz zamiaru udzielic pomocy . Piszesz źe sam musiałeś wyłuskać ale to jusz się nie podzielisz tym co masz . :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jak połączyć partycje
Jak usunąć –––"–––
jak zmienić rozmiar i tak dalej
Jak nie masz motywacji do pomocy innym a po to jest te forum i jusz nie odpisuj jak nie masz zamiaru udzielic pomocy . Piszesz źe sam musiałeś wyłuskać ale to jusz się nie podzielisz tym co masz . :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
misiu36:Skoro Seeker chciał ci sie napisać to dlaczego nie dałeś źadnego linka co lubisz prawić morały ale i tobie dziękuje jednak odpisałeś
A co to mi mus ? Ja jestem Roch ....... a to Pani .... :wink:
Linka nie dałem , bo...teź musiałbym szukać i wyłuskiwać co wartościowsze , a czasu mam tyle co i Ty.
:P
A morały?, gdzie tu widzisz jakieś morały ? :?
Seker ja nie mam czasu pracuje a jak jusz mam wolne to się zdaźa czasem. A z Google skorzystałem i same badziewie nie jestem typem ktury siedzi i szpera cały dzień na sieci . Jeszcze raz prosze o pomoc i z góry dziękuje tym co mi pomogą . Skoro Seeker chciał ci sie napisać to dlaczego nie dałeś źadnego linka co lubisz prawić morały ale i tobie dziękuje jednak odpisałeś
misiu36–ty weź poszukaj sobie , nie bądź taki.
Jest tego massa i tu w archiwum i w Googlach .
Li tylko "obraz dysku " musisz wpisać :idea:
Jest tego massa i tu w archiwum i w Googlach .
Li tylko "obraz dysku " musisz wpisać :idea:
Strona 1 / 1