Partition Magic 8.0
Chce połączyć partycje a program to Partition Magic 8.0 . Klikam na partycje /połącz/ pojawia się okno gdze musze wpisać nazwe folderu co bym nie wpisał to zawsze pojawia się okno /error/ i pisze coś po Angielsku.Podobno /Do folderu o nazwie jaką wpiszesz przerzuci wszystko z jednej partycji a potem umieści na tej połączonej/ tak ale te partycje są puste SFORMATOWANE !!!!!!!!! a nazwe folderu to pisze co kolwiek czy nazfe folderu z cała resztą czli dysk i tak dalej
Odpowiedzi: 5
Jaka angielszczyzna ? Po angielsku to ja tylko umie "hallo" powiedziec przez telefon :wink: .
P.S. Jeszcze jedno mi sie przypomnialo: "madafaka" :mrgreen: .
P.S. Jeszcze jedno mi sie przypomnialo: "madafaka" :mrgreen: .
Partycja /Zaawansowane/Zmien wielkosc klastra
Update: EL co sie angielszczyzna popisujesz :P
Update: EL co sie angielszczyzna popisujesz :P
partition to partycja
advanced to zaawansowane
resize clusters to zmien rozmiar klastra/ów
advanced to zaawansowane
resize clusters to zmien rozmiar klastra/ów
napisałeś Wielkość klastrów moźna zmienić tak jak pisze w komunikacie –> partition/advanced/resize clusters. Tylko źe ja mam program po Polsku a nie znam angielskiego i nie widze opcji źeby zmienić język programu na Angielski bo wtedy to znajde :roll: :roll: jak to brzmi po Polsku partition/advanced/resize clusters. Super przepraszam źe musze mieć wytłumaczone jak świni na zakręcie ale jak się ma 38 lat poraz pierwsz komputer i nikogo kto by doradził ,te początki
Komunikat mówie, źe na jednej partycji masz klastry o wielkości 4096 a na drugiej 512, na obu musza być takiej samej wielkości klastry, źeby dokonać połączenia. Wielkość klastrów moźna zmienić tak jak pisze w komunikacie –> partition/advanced/resize clusters.
Strona 1 / 1