Parents Frendi
Zainstalowalem ten program :? aby synowi ograniczyc dostemp do komputera :? ....dowiedzialem sie o tym programi z ostatniego CHIPA :lol: znajdowal sie na cd wiec sie skusilem....lecz ten glupi program rowniez mi ograniczyl strasznie dostep do komputera...potrzebuje go odinstalowac lecz nie znam jezyka niemieckiego i ani ja ani syn nie mozemy dac sobie rady z odinstalowaniem tego programu....jezeli ktos mial kontakt z tym programem bardzo prosze o pilna odpowiedz...sym proponowal mi sformatowanie systemu lecz jest to mojim zdaniem ostateczne wyjscie szkoda mi zawartosci dysku poniewarz niemam jej gdzie zachowac jeszcze raz prosze o szybki odpis :?
Odpowiedzi: 11
Chyba to wyjście było najbardziej korzystne i dla twoich nerwów i dla zdrowia systemu.
Temat zakończony szczęśliwie.
Ale pozdrawiam i przestrzegam. :D
W Chipie,Enterze,Komputerświecie są CD z programami freewarowymi,które z tytułu niedopracowania wręcz szkodzą a nie pomagają.Opcja języka innego niź angielski,prócz polskiego,jest najlepsza.Jest dobry antytrojan niemiecki ANTS,którego obsługa bez znajomości technicznego niemieckiego jest trudna.
Inne programy w jęz.niemieckim bądź hiszpańskim czy francuskim,naleźałoby omijać,chyba,źe obsługa ich jest intuicyjna.
Temat zakończony szczęśliwie.
Ale pozdrawiam i przestrzegam. :D
W Chipie,Enterze,Komputerświecie są CD z programami freewarowymi,które z tytułu niedopracowania wręcz szkodzą a nie pomagają.Opcja języka innego niź angielski,prócz polskiego,jest najlepsza.Jest dobry antytrojan niemiecki ANTS,którego obsługa bez znajomości technicznego niemieckiego jest trudna.
Inne programy w jęz.niemieckim bądź hiszpańskim czy francuskim,naleźałoby omijać,chyba,źe obsługa ich jest intuicyjna.
No wiec KONIEC zrobiłem format.... :roll:......Nie polecam instalować tego programu...Przynajmniej po moich przeźyciach...pozdrawiam mR–misiek....Dziękuję za dobre chęci..!!!
Jak stwierdził Moderator Aligator – ja teź doprawdy nie wiem o co ci chodzi.Jest niemoźliwe aby Add/Remove Plus!2003 nie widział twojego zepsutego programu blokującego.
W takim razie,poniewaź przywracanie nie działa,pozostaje ci tylko format.
Albo ryzykowne:
uruchom>regedit>szukaj[wpisz nazwę programu]>usuń klucze.
Taka jest cena instalowania byle gównianych aplikacji w niezrozumiałym dla usera języku z późniejszymi błędnymi konfiguracjami tegoź prog.
Pozdrawiam. 8)
W takim razie,poniewaź przywracanie nie działa,pozostaje ci tylko format.
Albo ryzykowne:
uruchom>regedit>szukaj[wpisz nazwę programu]>usuń klucze.
Taka jest cena instalowania byle gównianych aplikacji w niezrozumiałym dla usera języku z późniejszymi błędnymi konfiguracjami tegoź prog.
Pozdrawiam. 8)
No tak ale i ten 1 sposub przywracanie systemu no i ten drugi z tymi programami nie dziala....w przywracanie systemu nie reaguje na zadna date kazda odzuca :(
No tak ale i ten 1 sposub przywracanie systemu no i ten drugi z tymi programami nie dziala....w przywracanie systemu nie reaguje na zadna date kazda odzuca :(
gościu ja Cię wogóle nie rozumiem. masz punkt przywracania systemu zanim zainstalowałeś ten program :?: zrób przywracanie i po kłopocie :wink: nie wiem co ty kombinujesz :?:
No wiec zrobilem tak jak pisales ale w tym programie (ten pierwszy :) ) niema go na liscie :evil: jestem dos zaklopotany :oops: .....nie chce formatowac systemu :roll: ....prosze o inne propozycje moze ktos sie juz z tym programem zetknol :lol: ..mial kontakt :P
No wiec zrobilem tak jak pisales ale w tym programie (ten pierwszy :) ) niema go na liscie :evil: jestem dos zaklopotany :oops: .....nie chce formatowac systemu :roll: ....prosze o inne propozycje moze ktos sie juz z tym programem zetknol :lol: ..mial kontakt :P
Jest następujące proste rozwiązanie:
Pobierz z Internetu program–trial[30 dni bezpłatnie]pod nazwą Add/Remove!Plus 2003. www.aurelitec.com
Po prostym zainstalowaniu wewnątrz okna programu będą ikonki wszystkich prog zainstalowanych na twoim komputerze.Wzrokowo wybierz ikonę programu,który chcesz odinstalować,zaznacz,dalej samo pójdzie wg kroków>Uninstal>Clear>OK.[jęz.angielski].
Program ten deinstaluje nawet aplikacje z uszkodzonymi deinstalatorami lub ich pozbawionymi z róźnych względów.
Następnie koniecznie napraw system poprzez Norton WinDoctor z bloku Norton Utilities> Norton System Works 2003 [lub 2002].Wersja próbna na www.symantec.com lub www.symantec.com.pl
Daj znać,jak poszło.
Pozdrawiam. :)
Pobierz z Internetu program–trial[30 dni bezpłatnie]pod nazwą Add/Remove!Plus 2003. www.aurelitec.com
Po prostym zainstalowaniu wewnątrz okna programu będą ikonki wszystkich prog zainstalowanych na twoim komputerze.Wzrokowo wybierz ikonę programu,który chcesz odinstalować,zaznacz,dalej samo pójdzie wg kroków>Uninstal>Clear>OK.[jęz.angielski].
Program ten deinstaluje nawet aplikacje z uszkodzonymi deinstalatorami lub ich pozbawionymi z róźnych względów.
Następnie koniecznie napraw system poprzez Norton WinDoctor z bloku Norton Utilities> Norton System Works 2003 [lub 2002].Wersja próbna na www.symantec.com lub www.symantec.com.pl
Daj znać,jak poszło.
Pozdrawiam. :)
Wsumie dobry pomysl mialem przywracac ale z cd Wina dziekuje slicznie ale prosze o jeszcze inne propozycje
Czy masz dostęp do przywracania systemu (mam nadzieję źe ten program nie zablokował i tego). Start/programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu. Przywróć system do punktu sprzed instalacji tego programu.
Strona 1 / 1