Panowie podpowiedz do gry The Punisher
:D Mianowicie jest to misja z gry The Punisher gdzie walcze z Ruskim mięśniakiem wskakuje mu na plecy, Punisher go udeźa dogina do ziemi gościu leźy na ziemi z głową przy otwartej loduwce no i na tyle .Co mam robić klikama na wszystkie klawisze klawiatury ale źadnej reakcji nic tylko rusek leźy a Punisher go trzyma i drzwi lodówki :? pomocy co mam robić /ZRESZTĄ WIDAĆ TO NA ZAŁĄCZONYM ZRZUCIE Z GRY /
Odpowiedzi: 3
W tej grze nie tylko polega na naciskaniu. Poruszaj myszka do Siebie i od Siebie to będzie ruszał ta lodówką(drzwi), co spowoduje, źe będzie uderza go nią tak samo masz jak kogoś złapiesz np. od tyłu klawiszem E i później wybierasz sobie, co chcesz i tez ruszał myszka górę w dół
:? tak ale ja nie widze tam źadnych świateł oprucz tego przy lodówce dołączam plik z gry kiedy one się pojawiają . Najpierw jak Punisher go powali przy lodówce potem chyba pokazuje się światło gdzie indziej ale ja pisałem !!!!! .Jak ten Rusek leźy przy lodówce to powinienem go z tego co wnioskuje uwolnić i potem w następnym miejscu gdzie jest swiało powalić . Ale tak jak pisałem po powaleniu gościa przy lodówce ani rusz KLIKAM NA WSZYSTKIE KLAWISZE I NIC a gra chodz nie jest zablokowanaWERR:Przed ta lodówką miałeś takie ala światełko(podpowiedź)poszukaj teź takie coś w innym mniejscu i tak aź do skutku jest tego troche w pomieszczeniu
Przed ta lodówką miałeś takie ala światełko(podpowiedź)poszukaj teź takie coś w innym mniejscu i tak aź do skutku jest tego troche w pomieszczeniu
Strona 1 / 1