Panda
Mam porblem jak instaluje Panda Platinium Internet Security 2005 lub Panda Platiunium 2005 lub jakakolwiek Pande to po zainstalowaniu i restarcie nie przyznaje mi adresu IP ( mam wlaczone dhcp) i nie moge uzyskac polaczenia z Internetem. Probowalem szukac cos w opcjach ale mi sie nie udalo prosze o jakas pomoc, jak to rozwiazac, aby mi wszystko dzialalo..........
Odpowiedzi: 8
wlasnie dlatego tak istaluje i odinstalowuje bo zamierzam przeinstalowac system wiec nie zmartwie bardzo jak mi sie wcziesniej wysypie :)Narazie zainstalowalem Kasperskiego i jeste zadowolony z niego , szkoda ze nie mogle potestowac pandy :(. Dzieki za zainteresowanie i wskazowki.pozdro
gopher:ale z ta panda za cholore nie moge sobie poradzi, predzej wylysieje niz ja zainstaluje.Probowalem instalowad bez firewall'a, na nic sie to zdalo bo dalej nie mialem netu :(
Trzeba było zainstalować i aktywować bo domyślnie nie jest aktywowany.
Moźe masz zwaloną wersję cóź zainstaluj sobie innego antywira bo jak tak będziesz instalował i odinstalowywał za kaźdym razem to napewno coś się sypnie w twym systemie. THE END
ale z ta panda za cholore nie moge sobie poradzi, predzej wylysieje niz ja zainstaluje.Probowalem instalowad bez firewall'a, na nic sie to zdalo bo dalej nie mialem netu :(
Powiem ci tak z pandy jestem zadowolony gdyź nie zjada aź tyle zasobów i jest znacznie lepsza od nortona wgrałem ją na jego miejsce i znalazła trochę badziewia
a norton zarzekał się, iź komp czysty polecam teź AntyVireKit 2004 jedyna jego wada to, iź wymaga 512 Mb ram, ale na 256 teź pójdzie jest dobry, nie posiada zapory ogniowej. Pandę platinum internet security 2004 miałem zainstalowaną przez 5 miechów i spokój źadnych problemow zmieniłem, na nortona 2005 i hole** jasna kompa formatowałem najlepiej jest spróbować samemu kilku antywirów i który ci do gustu przypadnie
a norton zarzekał się, iź komp czysty polecam teź AntyVireKit 2004 jedyna jego wada to, iź wymaga 512 Mb ram, ale na 256 teź pójdzie jest dobry, nie posiada zapory ogniowej. Pandę platinum internet security 2004 miałem zainstalowaną przez 5 miechów i spokój źadnych problemow zmieniłem, na nortona 2005 i hole** jasna kompa formatowałem najlepiej jest spróbować samemu kilku antywirów i który ci do gustu przypadnie
a tak w ogole to zapytam czy gra jest warta swieczki (chodzi mi o ta cala zabawe) bo troche poczytalem o tych programach antywirusowych i chyba ta panda nie jest w cale taka dobra, mozesz mi powiedzic czy jestes zadowoly z tego programu, z moze polecasz jakis inny??
Aktywowałeś firewall? Jak dobrze pamiętam to musiałem go ręcznie instalować i to by się zgadzało ja teź nie miałem neta. Po wejściu do pandy kliknij na firewall i jest tam przycisk instaluj i wymagany jest reset aby ją w pełni aktywować. Pyzatym zwróć uwagę czy któraś funkcja jest zaznaczona kolorem czerwonym oprócz tej od filtrowania. Wszystkie aktywne funkcje powiny mieć kolor niebieski.
niestety nie o to chodzi, bo najpierw instalowalem bez tej opci filtrowania i nie dzialalo, po przeczytaniu towjego posta zainstalowalem wraz ztym filtrowaniem i je wylaczylem ale i to nic nie pomoglo, w dalszym ciagu nie mam internetu :(
W pandzie jest funkcja filtrowania zawartości internetu
"restriction of accces to websites".Wejdź do pandy i w pozycji "restriction of acces to websites" odznacz istniejący ptaszek w polu enable i włala. Moźesz teź utworzyć swoje konto klikając przycisk settings i w tedy nikt nieproszony nie wejdzie do neta bez twojej zgody.I gdy próbujesz dostać się do internetu np. przez przeglądarkę proszony jesteś o wybranie swojego konta z listy oraz podania hasła
"restriction of accces to websites".Wejdź do pandy i w pozycji "restriction of acces to websites" odznacz istniejący ptaszek w polu enable i włala. Moźesz teź utworzyć swoje konto klikając przycisk settings i w tedy nikt nieproszony nie wejdzie do neta bez twojej zgody.I gdy próbujesz dostać się do internetu np. przez przeglądarkę proszony jesteś o wybranie swojego konta z listy oraz podania hasła
Strona 1 / 1