Panda Titanium 2005
siemka :!:
mam problemik:
Jak zainstalowałem pande to cos internet zaczął nie chodzic , myslałem ze cos sie zchrzaniło no to dobra usunąłem ją i znów chodził inter.Aha jak panda sie zainstaowała to jeszcze chodził net ale jak uruchomiłem maszyne ponownie to juz nie :(
mam problemik:
Jak zainstalowałem pande to cos internet zaczął nie chodzic , myslałem ze cos sie zchrzaniło no to dobra usunąłem ją i znów chodził inter.Aha jak panda sie zainstaowała to jeszcze chodził net ale jak uruchomiłem maszyne ponownie to juz nie :(
Odpowiedzi: 10
coyote_xp:bobek12:nic takiego nie było wogóle mi wyskakuje chmurka ze niemam neta :(
pokaź tą chmurkę
tylko musze znów pande instal.
jest taka ikonka koło zegara : dwa komputerki i w środku wykrzyknik zółty.
bobek12:nic takiego nie było wogóle mi wyskakuje chmurka ze niemam neta :(
pokaź tą chmurkę
nic takiego nie było wogóle mi wyskakuje chmurka ze niemam neta :(
bobek – chodzi mi o to czy np. podczas połączenia z internetem kiedy włączyłeś przeglądarkę piewszy raz po zainstalowaniu firewalla dopuściles ja do połączenia,wyskakuje takie okienko w którym moźesz to zrobić,zezwoliłeś jej na dostęp :?:
czyli?
gdzie to ustawic?
gdzie to ustawic?
bobek12:kurde to co mam robic :?:
pzepuściłeś w firewallu przeglądarkę itp. :?:
bobek12:kurde to co mam robic :?:
pzepuściłeś w firewallu przeglądarkę itp. :?:
kurde to co mam robic :?:
z własnego doświadczenia wiem, źe to się da zrobić tylko trzeba pokombinować, u mnie panda jest zainstalowana na kompie, który udostępnia połączenie i wszystko chodzi nie tylko na jednym kompie
pzdr
pzdr
tylko ze jakos nie da sie znów zainstalowałoem i próbowałęm przez ten czas i oczewiscie nie było neta :wink:
niewiem co poradzic próbowałem wyłaczyć firewalla w pandzie i tez nic
niewiem co poradzic próbowałem wyłaczyć firewalla w pandzie i tez nic
Strona 1 / 1