Panda Platinium

Elo ...

Mam problem a raczej pytanie za kazdym azem jak uruchomie kompa po jakis 10 – 20 min. wyskakuje mi taki komunikacik ...

O co iega ? mam wpisany w Configu Update User name i Haslo ale dalej mi to wyskakuje pewnie po jakims czasie przestanie mi sciagac updata ! ? :(

Odpowiedzi: 5

Kacper M.:
Wg mnie to cuś u nich w miśku

U nich raczej dobrze, bo sam jestem na Pandzie i aktualizuje mi się 2, 3 razy dziennie :wink:
beed
Dodano
07.02.2005 19:24:30
No oczywiscie ze mam "orginala" Chodzi o to ze ten komunikat mi sie nie podoba panda sie uaktualnia jak narazie ale wczesniej mialem taki problem ze przestala sie uaktualniac i wpisywanie userow i hasel nie pomagalo ! a zadnego klucza sie nie wpisuje w pandzie przynajmniej nic o tym nie wiem :) chodzi o to zeby ona chodzila juz a nie po jakims czasie przestanie aktualizowac sie i bede musial przeinstalowac Pande ! :)
gary
Dodano
07.02.2005 18:40:48
No oczywiscie ze mam "orginala" Chodzi o to ze ten komunikat mi sie nie podoba panda sie uaktualnia jak narazie ale wczesniej mialem taki problem ze przestala sie uaktualniac i wpisywanie userow i hasel nie pomagalo ! a zadnego klucza sie nie wpisuje w pandzie przynajmniej nic o tym nie wiem :) chodzi o to zeby ona chodzila juz a nie po jakims czasie przestanie aktualizowac sie i bede musial przeinstalowac Pande ! :)
gary
Dodano
07.02.2005 18:40:48
Wg mnie to cuś u nich w miśku
Kacper M.
Dodano
07.02.2005 17:57:17
Albo z serwerem u nich coś nie tak lub skończyła ci się licencja, bądź posiadasz piracki klucz i ci nie działa Zresztą to twoja sprawa jaką wersję posiadasz ;–)
Mrówek
Dodano
07.02.2005 15:15:03
gary
Dodano:
07.02.2005 11:03:38
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1