Panda Platinium: Nie Update's ?
Czesc @ll :P
Mam problem od wczoraj nie moze mi sie z updatowac (aktualizowac) Panda Platinium wpisuje usera i haslo takie jak mm tam wpisane :P i kurcze kicha wczesniej bez problemu sciaglo aktualizacje a teraz ? :| nie chce.. dlaczego ? :(
Mam problem od wczoraj nie moze mi sie z updatowac (aktualizowac) Panda Platinium wpisuje usera i haslo takie jak mm tam wpisane :P i kurcze kicha wczesniej bez problemu sciaglo aktualizacje a teraz ? :| nie chce.. dlaczego ? :(
Odpowiedzi: 6
ostatnio zalapalem jakiegos wira ktory zablokowal mozliwosc aktualizacji pandy
sciagnolem avasta przeskanowalem przy uruchamianiu kompa i znalazl pare wirow w pandzie
potem zrobilem reinstal i dziala 8)
sciagnolem avasta przeskanowalem przy uruchamianiu kompa i znalazl pare wirow w pandzie
potem zrobilem reinstal i dziala 8)
Sprawedzałem u Siebie, aktualizuje się takźe serwer lata
hmm od wczoraj sie tak dzieje ... :/ myslale mze usera trzeba bo tak u pnny zrobilem i zczel ozialac u mnie kiedys tez tak bylo ... a teaz od wczoraj ni ciula moze server no zobacyzmy do jutra !
Maja pewnie chwilowe problemy z serwerem
Srobuj pozniej
Srobuj pozniej
Teź mi się nieraz nie chce aktualizować, ale zawsze biorę Spróbuj ponownie później i śmiga. Moźe "kupiłeś" Pande ze złym kluczem :wink:
Teź mi się nieraz nie chce aktualizować, ale zawsze biorę Spróbuj ponownie później i śmiga. Moźe "kupiłeś" Pande ze złym kluczem :wink:
Strona 1 / 1