Panda internet security
Co sadzicie o tym programie ? Mam Pande Titanum 2004 i jka na razie zadne robale mnie nie gryza :wink:
Odpowiedzi: 4
Ja tez go uzywalem ,ale dalem sobie spokoj – co chwila Internet exploer zamykal mi sie .Poczekam az bedzie gotowa wersja finalna – to byla tylko beta :evil:
Hmm.....uzywalem tego programu jakis tydzien i moge powiedziec ze jakbym go kupil w ciemno to bylbym rozczarowany.....Najwiekszym atutem tego softu jest modul antywirusowy, ktory zostal znacznie poprwiony w stosunq do platinum 7. Zawiera elementy z titanium 2004 + modul spyware i mailware. Firewalla od razu wylaczylem, gdyz byl identyczny jaki jest w platinum 7(czyli niezbyt rozbudowany)...Antispam–sprawdzil sie tak samo jak antidialer.....brakowalo mi w tym programie jakiejs wtyczki do blokowania reklam i czegos do privacy control......ogolnie Panda Software chciala stworzyc cos na wzor NIS ale do tego kombajnu jej jeszcze troche brakuje.....3 z duzym +, a mniej zaawansowani uzytkownicy moga dodac jedno oczko wyzej
niezła, nie obciąźa systemu, ale lepsza platinium:)
Kaźdy chwali to,co ma.
Jedni chwalą Symanteca inni McAfee.
Uwaźam,źe Panda ma wysoki stopień zaawansowania ochronnego oraz rozbudowaną pomoc dla userów.
Jedni chwalą Symanteca inni McAfee.
Uwaźam,źe Panda ma wysoki stopień zaawansowania ochronnego oraz rozbudowaną pomoc dla userów.
Strona 1 / 1