Panda 7.0 Platinum
Witam moźe ktoś wie ostatnio ściągłem demo Pandy Antyvirus 7.0 Platynium i mam do niej seriala tylko nie wiem gdzie to sie wpisuje w serialu jest podane takie coś
Name:xxxxxxxxx
Srial:xxxxxxxxxx
Gdzie to trzeba wpisać aha i mam angielską wersje;/
Z góry dziekuje
Name:xxxxxxxxx
Srial:xxxxxxxxxx
Gdzie to trzeba wpisać aha i mam angielską wersje;/
Z góry dziekuje
Odpowiedzi: 20
Seeker:
nie napiszę źe na wiruszone mógłbyś taką pomoc uzyskać bo nie wiem :roll: – moźesz spróbować
a ja napisze, odpowiedź brzmi: nie :twisted:
Na wiruszone nie wiedzą co to jest crack czy serial. Powiedzą Ci za to jak zregenerować antywirusa jak ci padnie (większość pewnie pamięta taki topic o wz przed remontem) :lol:
Ten antywirus panda platinum jest w gazetce Komputer Świat Expert i co miesiąc jest następna jego wersja :D . Moźesz teź kupić komputer świat niezbędnik i tam jest panda titanum z uaktualnieniem licencji co 3 miechy.
gusioo:
Człowieku – zamiast biegać po necie i szukać karków,
Dwa karki właśnie mnie minęły dzisiaj w BMW M – o tych Ci chodzi ? :mrgreen: , po necie póki co nie łaźą , sprzedają za to serialle na ulicy :P
**Mis** tu po prostu się nie pyta o takie rzeczy , nie napiszę źe na wiruszone mógłbyś taką pomoc uzyskać bo nie wiem :roll: – moźesz spróbować :mrgreen:
Poza tym Pnda była jako pełna wersja w którejś z gazet komputerowych – nie pamiętam w której, i wiem źe do tej wersji co jakiś czas dodają na płytce uaktualnienia , czy tez przedłuźają czas licencji.
Moźe ktoś sobie przypomni to napisze , póki co weź sobie wgraj Avasta – darmowy i prawie tak dobry jak te płatne – do domu wystarczy, chyba źeś hardcorowy zawodnik, masz pecha , lub łaźisz gdzie popadnie i klikasz bezwiednie
Rebe:*** tam, a nie czytać potrafisz :mrgreen: ,a w kazdym razie na pewno z takiego czytania g....... Ci wyjdzie. Pokaź dokumentację, w której jest opis uźywania cracka do programu w tym manualu opisanego :lol:
Ja mówie o miejscu gdzie trza seriala (legalnego) wpisać.
W dokumentacji zazwyczaj nie ma nic o sposobach krakowania.
;)
gusioo:**Mis**:Gusioo nie masz zamiaru ciągnąć tego tematu bo nie wiedział byś sam co zrobić z tym programem;/ Taki z ciebie Hacker
Hakierem – faktycznie – nie jestem, ale czytać potrafię i poczytałbym sobie dokumentacje co i Tobie zalecam.
*** tam, a nie czytać potrafisz :mrgreen: ,a w kazdym razie na pewno z takiego czytania g....... Ci wyjdzie. Pokaź dokumentację, w której jest opis uźywania cracka do programu w tym manualu opisanego :lol:
**Mis**:Gusioo nie masz zamiaru ciągnąć tego tematu bo nie wiedział byś sam co zrobić z tym programem;/ Taki z ciebie Hacker
Hakierem – faktycznie – nie jestem, ale czytać potrafię i poczytałbym sobie dokumentacje co i Tobie zalecam.
**Mis**:Gusioo nie masz zamiaru ciągnąć tego tematu bo nie wiedział byś sam co zrobić z tym programem;/ Taki z ciebie Hacker
Najpierw przeczytaj:
http://www.netykieta.prv.pl
A następnie pomyśl, zanim coś napiszesz. Jeźeli nie znasz pojęcia jakiegoś słowa, to nie uźywaj go. Więcej znajdziesz w powyźszym linku.
**Mis**:.....Taki z ciebie Hacker
no nie mogę :lol: po co uźywasz słów których nie znasz...
Trzeba być naprawdę ślepym, źeby tego nie znaleźć...
(nic nie sugeruje)
Gusioo nie masz zamiaru ciągnąć tego tematu bo nie wiedział byś sam co zrobić z tym programem;/ Taki z ciebie Hacker
Mis, czlowieku, zamiast probowac crackowac demo, przegladnalbys posty. Znajdziesz w nich linki do pelnowartosciowych triali, dzialajacych nawet do roku. Jesli Ci to nieodpowiada, instaluj antyvira darmowego.
**Mis**:Dlaczego mówisz na mnie złodziej a co ja ci ukradełm??:|:( No takiego słowa to jeszcze nigdy o sobie nie usłyszałem to nie było miłe:(
Jakoś nie jestem smutny z tego powodu.
Złodziej dlatego, źe okradaś kogoś kto włoźył sporo wysiłku w napisanie programu.
Z mojej strony to koniec, nie mam zamiaru ciągnąc tego tematu.
EOT.
Dlaczego mówisz na mnie złodziej a co ja ci ukradełm??:|:( No takiego słowa to jeszcze nigdy o sobie nie usłyszałem to nie było miłe:(
**Mis**:Siądź na dupie jak kur** ta dokumentacja jest po angielsku a po drugie jesteście cfani bo macie więcej lat niź ja i się bardziej znacie na programach i kompach w kaźdym razie dzięki za pomoc wiedziałem źa nie moźna polegac na was!!
Nie dość źe złodziej, to jeszcze ***.
I kilka innych "przysłów".
Masz darmowy, bardzo dobry antywirus avast! skorzystaj z niego.
Zacznij sie uczyć języka – jesteś młody to będzie Ci łatwiej.
Siądź na dupie jak kur** ta dokumentacja jest po angielsku a po drugie jesteście cfani bo macie więcej lat niź ja i się bardziej znacie na programach i kompach w kaźdym razie dzięki za pomoc wiedziałem źa nie moźna polegac na was!!
**Mis**:Jeśli chodzi o to czy w dokumencie który zawiera seriala to niee a nawet po zainstalowaniu nie pokazuje sie miejsce na wpisanie seriala;/
A tak na marginesie zna ktoś moźe jakiś dobry program antywirusowy co potrafi zapenić dobrą ochrona?
Człowieku – zamiast biegać po necie i szukać karków, siądź chwilę da d***ie i przeczytaj dokumentacje (pomoc) programu Panda.
gusioo – gdzie on ci tam w dokumentacje zajrzy skoro nawet z regulaminem forum sie nie zaznajomił.
Mis – to juz nie pierwszy taki Twoj wyskok jak pamietam. Moze troche przystopujesz albo niestety mozesz zostać przystopowany bez własnej ingerencji.
Mis – to juz nie pierwszy taki Twoj wyskok jak pamietam. Moze troche przystopujesz albo niestety mozesz zostać przystopowany bez własnej ingerencji.
Jeśli chodzi o to czy w dokumencie który zawiera seriala to niee a nawet po zainstalowaniu nie pokazuje sie miejsce na wpisanie seriala;/
A tak na marginesie zna ktoś moźe jakiś dobry program antywirusowy co potrafi zapenić dobrą ochrona?
**Mis**:No przepraszam nie zaznajomiłem się do końca a wiesz gdzie to trzeba wpasać??
A w dokumentacji nie pisze ?
No przepraszam nie zaznajomiłem się do końca a wiesz gdzie to trzeba wpasać??
Nie podawaj prosze warezowych seriali na tym forum. Z regulaminem to sie chyba jeszcze nie zaznajomiles ? Polecam.
Strona 1 / 1