pamietają o Polsce??
Czy w tym nowym windowsie naprawili ten błąd źe na mapce nie ma polski.
Na pewno wszyscy wiedzą źe jak sie kliknie 2x na zegarek, zmieni na drugą zakładke (Strefa czasowa) to na mapce nie ma Polski, a czy w viscie jest?? a moźe jakoś inaczej to wygląda??
Na pewno wszyscy wiedzą źe jak sie kliknie 2x na zegarek, zmieni na drugą zakładke (Strefa czasowa) to na mapce nie ma Polski, a czy w viscie jest?? a moźe jakoś inaczej to wygląda??
Odpowiedzi: 4
w xp'eku teź nie ma granic politycznych, ale polska jest zalana przez Bałtyk, i to dokładnie cały kształt Polski!! zreszta sami sprawdzcie.
Na forum osloskop.pl kiedyś czytałm źe jakiś uźytkownik (tego forum) wysłał mail'a do kogoś z M$ i dostał odp. źe w najnowszej wersji błąd zostanie naprawiony. Jeźeli ktoś nie ma xp'ka do wglądu to daje scrina
Na forum osloskop.pl kiedyś czytałm źe jakiś uźytkownik (tego forum) wysłał mail'a do kogoś z M$ i dostał odp. źe w najnowszej wersji błąd zostanie naprawiony. Jeźeli ktoś nie ma xp'ka do wglądu to daje scrina
Build 5270 nie zmienił niczego i raczej nie zmieni;p
woyteg:Ciekawostka! Ja nie mam zadnych granic politycznych na owej mapce. Pod mapka mam za to strefy czasowe podane wedlug standardow ISO.
U mnie to samo :D
Ciekawostka! Ja nie mam zadnych granic politycznych na owej mapce. Pod mapka mam za to strefy czasowe podane wedlug standardow ISO.
Strona 1 / 1