pamięci–prosze o rade
Witam.Posiadam płyte Asus A8N32–SLI Deluxe nForce4 procesor AMD Athlon 64 X2 3800+.Teraz pora kupic pamieci ktore beda w dualu i moje pytanko ktore z tych pamieci beda odpowiednie do tego zestawu.
1. PDP Patriot LLK 2 x 1GB DDR 433MHz CL2–5–3–2
2.PDP Patriot ELK 2 x 1GB DDR 500MHz CL3–8–4–4
Prosze rowniez o inne typy.
1. PDP Patriot LLK 2 x 1GB DDR 433MHz CL2–5–3–2
2.PDP Patriot ELK 2 x 1GB DDR 500MHz CL3–8–4–4
Prosze rowniez o inne typy.
Odpowiedzi: 9
Znalazlem jeszcze w necie takie oto pamieci http://www.sklep.abad.pl/index.php?type=show_prod&id=17604 czy beda one rowniez dobre do mojej plyty?
Za te pamieci 1000 PLN.
Ja bym wybrał te Patrioty z niźszymi timingami. Niźsze timingi = szybsza praca, podejrzewam teź ze spokojnie pójdą na DDR500 przy ustawieniu timingów tych ELK. Zdradź jescze jaka cena na te pamięci.
Patrioty teź mają wieczystą gwarancje (60m–cy)
Patrioty teź mają wieczystą gwarancje (60m–cy)
Spiderko jak bys mial taki zestaw to jakie pamieci bys kupil?Czy tez Patriot?I czy w pamieciach im mniejsze timingi tym lepiej?
afgan ty źartujesz? :shock:
Update:
Tak, te pamięci (Patriot) są właściwe, lepiej brać DDR433 z niźszymi timingami.
Update:
Tak, te pamięci (Patriot) są właściwe, lepiej brać DDR433 z niźszymi timingami.
afgan:Kupuj tylko pamiątki z firmy Kingstone – wieczysta gwarancja i naprawde solidne wykonanie moim zdaniem nie ma leprzej firmy[...]
De gustibus non disputandum est.
Kupuj tylko pamiątki z firmy Kingstone – wieczysta gwarancja i naprawde solidne wykonanie moim zdaniem nie ma leprzej firmy nawet jak bedziesz chcial je podkrecic to kingston zniesie wszystko naprawde ,w sumie ja swoich nie podkrecalem ale moi znajomi tak i wszystko im smiga.Polecam kingstone 1GB 400mhz lub 533mhz jak kto woli. :idea:
Testy mi nic nie daja bo sie wogole na tym nie znam.Do tego zestawu w sklepach zaproponowano mi te dwie pamieci i chcialem sie dowiedziec czy sa wlasciwe do tego zestawu.
Forumowy test pamięci:
2x1 Gb–testy Róźnych Pamięci by Tweak.pl
2x1 Gb–testy Róźnych Pamięci by Tweak.pl
Strona 1 / 1