pamiec ram

witam. mam pytanko posiadam kompa z pamiecia 512 ramposiadam tez plytki z pamiecia ze starego komputera nawet nie wiem ile tam jest. moje pytanie to czy moge dolaczyc te plytke do obecnej z tego co tam widzialem to jest jeszcze miejsce na 3,ogolnie jest 4 wejscia 2zolte i 2 czaRNE. czy sa jakies regoly zwiekszania pamieci?jesli tak to jakie?z gory dziekuje za podpowiedzi! pozdrawiam!!!

Odpowiedzi: 3

To ja jeszcze podam linka z definicją RAM, oraz obrazkami różnych modułów - co by autor tematu miał rozeznanie co ma i gdzie to sobie może... zamontować. [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Pamięć_o_dostępie_swobodnym]RAM - Wikipedia.pl[/url]
spiderko
Dodano
14.06.2007 10:50:25
  • Rebe 14.06.2007 10:57:35

[quote=spiderko] co by autor tematu miał rozeznanie .... gdzie to sobie może... zamontować. [/quote] A fuj :mryellow:

Anathema - o czym? Przeciez nie o tym, że jak nie iwadomo o co chodzi to trzeba przeczytać ... moj post o przedstawianiu problemów, bo to ...nie ten dział. miqres - a tak chociaż jaka płyta teraz, a z jakiej były te stare kości ? Pamieć występuje ( jeszcze ) w paru rodzajach, których "pasowanie" zależy od płyty głownej własnie.
Rebe
Dodano
14.06.2007 08:46:29
A oczywiście w archiwum działu żadnych informacji na ten temat nie ma, hmm?!
Anathema
Dodano
14.06.2007 01:00:33
migres
Dodano:
13.06.2007 22:48:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1