Pamieć nie moźe być read podczas skanowania dysku panda
Witam mam pewien problem ktory mnie irytuje posiadam pande platinum 7 antyvirus podczas skanowania systemu w poszukiwaniu wirusów po około 3000 tysiacach plikow dzieje sie nastepujaca rzecz wyskakuje komunikat pamiec nie moze byc read "0x35cb34ce" pavjobs.exe error instalowałem ten programu okolo trzech razu i nic dalej jest ten problem wczesniej posiadalem pande titanium 2004 i nie bylo mowy o tym problemie dzilala bez zarzutow rowniez panda internet security niestwarzala mi takich problemow z gory dzieki za pomoc jak jest taka wogóle mozliwa poniewaz podejźewam ze ta pandą jest walnieta i ze ma jakis blad producenta
Odpowiedzi: 4
dzieki za pomoc ale juz rozwiazalem problem to byl zagiety styk slotu pamieci jeszcze raz dzieki za pomoc
Sprubój sprawdzić programem jest dość wiarygodny Goldmemory. Jak po nim bedziesz miał czyste pamięci to najprawdopodobniej to jakiś program.
Upload
A podkrecałeś go. Jeśli tak to mogą być timingami.
Upload
A podkrecałeś go. Jeśli tak to mogą być timingami.
sprawdzone pamieci sa bez skazy
sam uźywam pandy 7 i nic takiego mi sie nie dzieje moźe pamiątki walnięte. Sprubój je przetestować np. memtest. i dopiero wtedy moźna by bylo cos powiedzieć.
Strona 1 / 1