pamięć nie moźe być read – błąd podczas instalacji visty
Witam. Podczas instalacji Visty, kiedy wpiszę numer seryjny i kliknę next pojawia się błąd:
Nic z FAQ na tym forum nei pomogło, więc piszę.
Komp:
Intel Pentium 3 933 MHZ
384 MB RAM
Nidia Geforce MX 100/200
LG CD–ROM CRD–8521B SCSI CdRom Device
SAMSUNG SP0802N
Instrukcja spod "0x00d9b061" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00060000". Pamięć nie moźe być "read"
Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji
Kliknij przycisk Anuluj, aby rozpocząć debugowanie programu
Nic z FAQ na tym forum nei pomogło, więc piszę.
Komp:
Intel Pentium 3 933 MHZ
384 MB RAM
Nidia Geforce MX 100/200
SAMSUNG SP0802N
Odpowiedzi: 20
la_verdad:zapisałem się tylko po to na beta testy zeby ściągnąc vistę, i na szczęście sie dostałem,...
I dzięki temu :evil: nie odstął jej ktoś, kto ma pojęcie od czego system w fazie beta jest przeznaczony.
la_verdad:
...jak bym się nie dostał ściągnał bym gdzie indziej, i nic wiecej, :D
Ta mordka na końcu to pewnie ma oznaczać rozbrajająca szczerość tego uczciwego, który na jamie – cudzymi tekstami się posługując – innych od złodziei wyzywa?
faktycznie, beta tester testuje viste i zgłaszza błędy:)
ale ściema :shock: :shock: :lol: , la_verdad prosze cie daruj sobie juz to sciemnianie, swego czasu Andrew Golota tak sciemniał i uwierz nikt mu nie wierzył i tak samo z tobą jest. Nie próbuj wmawiać ze ty mądrzejszy od M$ jesteś i takiemu kitowi jak w poście powyzej to nawet koleś z 3 podstawówki by nie dał wiary.
adik154:la_verdad:gusioo:la_verdad:a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
Ja sie teź sie zastanawiam czy Ty ją masz .. cyctował nie będę – nie chce mi sie szukać.
ja juz jej nie mam :)
miałem przez jeden dzień, ale źe chodzi gorzej niz xp, no to zrobiłem formata i zostawiłem tylko xp :)
ale na pocieszenie porobiłem sobie screeny :)
a podobno betatesterem M$ jesteś :shock: twoje kłamstwa wychodzą przy poście kaźdym.
a w czym to przeszkadza źe odinstalowałem ją??
juz na tym forum pisałem, zapisałem się tylko po to na beta testy zeby ściągnąc vistę, i na szczęście sie dostałem, jak bym się nie dostał ściągnał bym gdzie indziej, i nic wiecej, :D
to źe dostałem się do berta testerów nie znaczy źe nim musze byc, zapisałem się po to źeby tylko pobrać wersje bety produktów mssa :D
la_verdad:gusioo:la_verdad:a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
Ja sie teź sie zastanawiam czy Ty ją masz .. cyctował nie będę – nie chce mi sie szukać.
miałem przez jeden dzień, ale źe chodzi gorzej niz xp, no to zrobiłem formata i zostawiłem tylko xp :)
a podobno betatesterem M$ jesteś :shock: twoje kłamstwa wychodzą przy poście kaźdym.
Ja mam ta viste beta 1 na serio. :D A z tym zapytaniem o dane do pobrania to juz niekatualne do ja myślałem, źe ja mam popsuty ten obraz visty. A instalować umiem, tylko nie bylem przygotowany nq to źe to tak długo będzie trwać. Dzięki za odpisywanie na pytani i pozdro...
a za wiadomosc na pw przepraszam...
a za wiadomosc na pw przepraszam...
gusioo:la_verdad:a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
gusioo:la_verdad:a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
la_verdad:a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
kidler:a to dobrze, ze ten pasek tak lata w kółko po restarcie??
a jak inaczej ma się instalować,??
boźe jak nie umiesz instalować to po co się za to biezesz??
tak ma byc, i przez 1, godziny tak ci będzie chodziło w koło i pare razy zrestartuje ci kompa
a tak się zastanawiam czy ty masz wkońcu tę vistę czy ściemniasz??
bo to co na pw do mnie bezczelnie napisałeś to jest :twisted:
a tu cytacik co kolega pisze do mnie na pw : :D:D
Witam. Cyz moźez mi podać dane do zassania visty ze strony microsoftu?? Proszę Cię bardzo..., mogę się jakoś odwdzięczyć...
a to dobrze, ze ten pasek tak lata w kółko po restarcie??
kidler:A z daemona tez zainstaluje?? Nobo mnie Poszła instalacja i po niej resetuje kompa i się pokazuje okienko: completing installation, poniźej jest napisane by nie resetować kompa w tym czasie, a na samym dole jest pasek, który leci – i czekam godzine i nic i sie wnerwiłem i zresetowalem kompa. To czmeu tak sie dzieje??
ściągnij sobie triala alcohol 120 % i w nim zrób tak, a co do paska to instaluje sie ponad 1,5 godziny ta vista tak więc cierpliwości :)
A z daemona tez zainstaluje?? Nobo mnie Poszła instalacja i po niej resetuje kompa i się pokazuje okienko: completing installation, poniźej jest napisane by nie resetować kompa w tym czasie, a na samym dole jest pasek, który leci – i czekam godzine i nic i sie wnerwiłem i zresetowalem kompa. To czmeu tak sie dzieje??
kidler:sopello ma trochę rcji, bo jak emulator ma działąć po zresetowaniu kompa?? Nie da rady, trzeba mieć dvd–rom :D
człowieku ty tak samo nie gadaj bzdór, bez problemu zainstaluje, na wirtualnym napędzie w alcoholu 120%, wiem bo sam tak instalowałem, a dvd nie mam :twisted: tak wiec nie wiesz co piszesz to nie pisz i nie wprowadzaj w błąd
sopello ma trochę rcji, bo jak emulator ma działąć po zresetowaniu kompa?? Nie da rady, trzeba mieć dvd–rom :D
sopello:Człowieku pomyśl trochę, jak moźna instalować Vistę naKomp:
Intel Pentium 3 933 MHZ
384 MB RAM
Nidia Geforce MX 100/200
SAMSUNG SP0802N
:?: :?: :shock:
Druga sprawa – minimalne wymagania co do pamięci RAM w Beta 1 to 512 MB, czyli o 128MB więcej, niź masz ramu. A poza tym, jak mozesz instalowac vistę jeśli masz napęd cdrom? Wersja 32bit pojawiła się tylko na dvd. Emulator dvd nie bedzie przeciez dzialal po restarcie systemu :lol:
jakie ty czowieku bzdury gadasz :lol:
a więc tak, vista pójdzie nawet na 256 ramu ale to szczegół, zostaw ten raz z dołozoną kostka, wsadzić musisz obraz w wirtualny naped np, w alcohol 120 % i odpalic instalke, ja nie mam napędu dvd i po ściagnięciu wsadziłem obraz do wirtualnego napedu z programu alcohol 120 % , tylko najpierw zrób sobie nowa partycje pod vistę
Wsadziłem 96 MB RAMU i pokazuje sie komuniat, źe minimalnie potrzebne jest 264 MB RAMU.
Poszła instalacja i po niej resetuje kompa i się pokazuje okienko: completing installation, poniźej jest napisane by nie resetować kompa w tym czasie, a na samym dole jest pasek, który leci – i czekam godzine i nic i sie wnerwiłem i zresetowalem kompa. Czy to chodzi o to ze nie ma plyty w cd–romie??
Poszła instalacja i po niej resetuje kompa i się pokazuje okienko: completing installation, poniźej jest napisane by nie resetować kompa w tym czasie, a na samym dole jest pasek, który leci – i czekam godzine i nic i sie wnerwiłem i zresetowalem kompa. Czy to chodzi o to ze nie ma plyty w cd–romie??
Człowieku pomyśl trochę, jak moźna instalować Vistę na
Druga sprawa – minimalne wymagania co do pamięci RAM w Beta 1 to 512 MB, czyli o 128MB więcej, niź masz ramu. A poza tym, jak mozesz instalowac vistę jeśli masz napęd cdrom? Wersja 32bit pojawiła się tylko na dvd. Emulator dvd nie bedzie przeciez dzialal po restarcie systemu :lol:
Komp:
Intel Pentium 3 933 MHZ
384 MB RAM
Nidia Geforce MX 100/200
SAMSUNG SP0802N
Skoro FAQ nie pomogło, to RAM zmień na czas instalacji.
Strona 1 / 1