Pakiety Internetowe TP w XP przy SP2... POMOCY!
Hej... Mam pewnien problem. Otórz na komputerze mojej koleźanki zainstalowałem XP z SP2 i nie moge połąćzyć sie przez pakiet godzinny TP.. Prosze powiedzcie co mam zrobić! :!:
Odpowiedzi: 6
GUSIOO
kolega napisał:
Mam pewnien problem. Otórz na komputerze mojej koleźanki zainstalowałem XP z SP2 i nie moge połąćzyć sie przez pakiet godzinny TP..
Nie napisał źe nie moźe połączyć sie Netem.
Czytaj Uwaźnie!
kolega napisał:
Mam pewnien problem. Otórz na komputerze mojej koleźanki zainstalowałem XP z SP2 i nie moge połąćzyć sie przez pakiet godzinny TP..
Nie napisał źe nie moźe połączyć sie Netem.
Czytaj Uwaźnie!
Modem zainstalowany i pracuje dobrze sprawdzałeś.
To utwórz nowe połączenie wpisz dokładnie jego parametry zgodnie z otrzymanymi danymi od centrali i gra.
Wrzuć i poczytaj.
połączenie modemowe konfiguracja
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
To utwórz nowe połączenie wpisz dokładnie jego parametry zgodnie z otrzymanymi danymi od centrali i gra.
Wrzuć i poczytaj.
połączenie modemowe konfiguracja
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
Pewnie, źe pokrzyczał i dobrze. Chodzi o sposób podłaczenia (sprzęt, modem, konfiguracje systemową), a nie o pakiet czy inny numer dostępowy.
EL NINO Cie pokrzyczł, ale tym razem wyjątkowo niesłusznie, poniwaź On pewnie nie wie źe dla pakietu TP jest inny numer dostępowy.
Jźeli masz inne połączenia sieciowe przez Modem (a jest kilkanascie numerów dostępowych) to wina jest na bank po stronie TP i do nich to musisz zgłosić.
O haśle i nazwie uźytownika juź nie wspomne
Jźeli masz inne połączenia sieciowe przez Modem (a jest kilkanascie numerów dostępowych) to wina jest na bank po stronie TP i do nich to musisz zgłosić.
O haśle i nazwie uźytownika juź nie wspomne
przez linie telefoniczną!
W zasadzie to tak opisany problem sklania jedynie do pokiwania nad nim glowa, lub nawet napisania, ze ja tez nie moge. Z tym ze zaraz dodalbym, ze byc moze dlatego, iz nie korzystam z pakietu godzinnego.
Kolego, przeciez nie laczysz sie przez pakiet godzinny a przez jakies zalozone dla modemu polaczenie sieciowe ? Jest modem ? Jest polaczenie sieciowe ? Jest odpowiednio skonfigurowane ? Jest podlaczony do modemu kabel telefoniczny ?
Kolego, przeciez nie laczysz sie przez pakiet godzinny a przez jakies zalozone dla modemu polaczenie sieciowe ? Jest modem ? Jest polaczenie sieciowe ? Jest odpowiednio skonfigurowane ? Jest podlaczony do modemu kabel telefoniczny ?
Strona 1 / 1