Paint Net
Sciągnęłem sobie spolszczenie do tego programu, czyli Paint Netu i nie moge znaleść spolszczenia do tego, tzn, nie wiem jak to się robi. A mam to narazie w angielskim.
Proszę mi pomóc rozwiązac tą łamigłówkę narazie, bo nie moge sobie poradzić z tym.
Prosze mi opisać po koleji jak to się robi, bo samo spolszcenie to ja mam, tylo nie wiem jak to się instaluje.
Tu jest cały w tym problem
Proszę o pomoc
Proszę mi pomóc rozwiązac tą łamigłówkę narazie, bo nie moge sobie poradzić z tym.
Prosze mi opisać po koleji jak to się robi, bo samo spolszcenie to ja mam, tylo nie wiem jak to się instaluje.
Tu jest cały w tym problem
Proszę o pomoc
Odpowiedzi: 4
andrzej1:Program prosi o restart Paint Neta, więc jak to zrobić????????
Zamknac program i uruchomic ponownie ? :lol:
zrobiłem to w/g zalecenie, ale nadal tam pozostaje program w wersji angielskiej, lub niemieckiej.
Program prosi o restart Paint Neta, więc jak to zrobić????????
W programie files juź jest zainstalowany j. polski, takźe juź tu nic z tego nie rozumiem
Program prosi o restart Paint Neta, więc jak to zrobić????????
W programie files juź jest zainstalowany j. polski, takźe juź tu nic z tego nie rozumiem
dzięki za pomoc, będę próbował, ale jak to mi wyjdzie???????
Poza tym spolszczenie to ja chyba mam, tylo ni emogę sobie poradzić z przerzuceniem tego pliku do programu, ale mam nadzieję, źe moźe dam sobie rady, takźe dzięki serdecznie
Poza tym spolszczenie to ja chyba mam, tylo ni emogę sobie poradzić z przerzuceniem tego pliku do programu, ale mam nadzieję, źe moźe dam sobie rady, takźe dzięki serdecznie
OK
Sciagnalem spolszczenie stad
http://www.softwarepatch.pl/plik/4907/spolszczenia/PaintNET_–_spolszczenie.html
rozpakowalem :arrow: Byl tam plik PaintDotNet.Strings.pl.resources i folder Resources.
Wszedlem w C:\Program Files\Paint.NET, skopiowalem tam zawartosc pliku a zawartosc folderu resources wkleilem w taki sam folder na C:\Program Files\Paint.NET
Odpalilem Painta, dalem file :arrow: lang i na polski przestawilem...
...nie ma tu zadnych kruczkow
pozdrowienia
Sciagnalem spolszczenie stad
http://www.softwarepatch.pl/plik/4907/spolszczenia/PaintNET_–_spolszczenie.html
rozpakowalem :arrow: Byl tam plik PaintDotNet.Strings.pl.resources i folder Resources.
Wszedlem w C:\Program Files\Paint.NET, skopiowalem tam zawartosc pliku a zawartosc folderu resources wkleilem w taki sam folder na C:\Program Files\Paint.NET
Odpalilem Painta, dalem file :arrow: lang i na polski przestawilem...
...nie ma tu zadnych kruczkow
pozdrowienia
Strona 1 / 1