Painkiller

Witam!
Gdy chcę uruchomić grę Painkiller wyskakuje komunikat:

Painkiller.exe – Błąd Aplikacji
Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000142). Kliknij OK, aby zakończyć.

Help!

Odpowiedzi: 11

:D Witam,

Poniewaź odnalazłem podobny problem tutaj dlatego – chciałbym go reaktywować.

> Mam pytanie do znawców, gdy wciskam np. n kontakt gg na jakieś stronie, lub chcę coś pobrać (automatycznie) pokazuje mi się coś takiego:

"Aplikacja nie została właściwie zainstalowana(0xc0000142). Kliknij OK, aby zakończyć aplikację" >> :? Zna ktoś rozwiązanie jak tego się pozbyć?

Proszę o pomoc.
panteon
Dodano
24.02.2005 20:06:04
looknij na forum polskie PK,to się dowiesz źe są problemy z obsługą kart ATI,o MP tesz duźo pisze painkiller.pl
Anonymous
Dodano
08.05.2004 13:15:47
Jkei problemy ma Painkliller z kartami ATI? I na czym polega to zabugowanie MP? :?:
fidelio
Dodano
08.05.2004 05:12:19
klive bakers undying,to było cudo ten klimat,grafa..ehhh,w miare myślący preciwnicy,no i wątek kombinowania był,czego w PK nie ma,ale za 20zł to i tak PK jest zajebiście wykonany,mimo problemów z kartami ATI i skopanym trybem multi(zabugowanym)
Anonymous
Dodano
07.05.2004 20:32:41
Staję w środku. Faktycznie kijowo, źe dostaliśmy gorszą wersję, ale ja tam wolę zapłacić mniej, bo głupawe filmiki (no bo co moźna jeszcze wymyśleć) tylko mnie denerwują (dajcie mi broń i przeciwników, natychmiast :–)). Co do polskiego dubbingu do gier, to zazwyczaj jest beznadziejny, nie wspominając o tym, źe słuchanie i czytanie uczy nas języka. Sam Painkiller urzekł mnie klimatem który pamiętam z pierwszych fpp'ów i przy swojej prostocie wykonania zaskoczył nietuzinkowymi pomysłami. Natomiast wymagania sprzętowe (często wynikające z błędów w projektowaniu poziomów), róźny poziom wykonania poszczególnych części gry (kilka leveli to absolutna rewelacja, ale kilka jest po prostu słabych), czy długi czas wgrywania save'ów, powoduje, źe pozostaje pewien niedosyt. A przy okazji zagrajcie sobie w starego "Undying", polecam :–)
Anonymous
Dodano
07.05.2004 14:51:04
Cale szczescie ze dubbingu nie podlozyli... To bylaby tragedia... :) Cieszy mnie fakt, ze jest wersja kinowa... I Panowie nie narezkajcie... :wink: Co z tego ze mniejsze filmiki, mniej muzyki... Ale jaka cena za taka giere!!!! :!: Koniec z piratami...
fidelio
Dodano
01.05.2004 09:18:38
Anonymous:
w wersji zagranicznej 3cd PK filmiki(przerywniki) są lepszej jakości(moją około 600mb)w naszej wersji(2cd) mają 135mb więc jakość jest gorsza,no i muzyka jest lepsza w wersji eng.

Coś za coś ;)
My mamy grę w cenie 20 zł, a oni mają w cenie ponad 100 zł ;)
Mrówek
Dodano
27.04.2004 03:29:31
w wersji zagranicznej 3cd PK filmiki(przerywniki) są lepszej jakości(moją około 600mb)w naszej wersji(2cd) mają 135mb więc jakość jest gorsza,no i muzyka jest lepsza w wersji eng.
Anonymous
Dodano
27.04.2004 03:20:00
Panowie! Stało się! Juź wiadomo dlaczego gra mieści się na 2cd. Nie ma co ukrywać! Dostaliśmy GORSZY produkt. Piszę to z całą świadomością. Rzecz tyczy się jakości filmów i muzyki. W wersji zachodniej katalog z filmami zajmuje: 560 MB (bajtów: 587 887 856), w wersji polskiej zaś: 135 MB (bajtów: 141 845 173). Co do muzyki: pliki mp3 w polskiej wersji są 128kbps a w zachodniej 192kbps. Więcej plików z muzyką jest w wersji zachodniej. Tam ich znajdziemy 57 a w naszej zaledwie 48! Nie zagłębiałem się których utworów konkretnie brakuje ale juź na pierwszy rzut oka widze źe w naszej wersji nie ma plików: C1L1_Cathedral_Music_02.mp3 i C1L2_Atrium_Complex_Music_02.mp3. Ja rozumiem źe moźna zaoszczędzić miejsca na DirectX ale na jakości gry jako takiej? To chyba przesada. Filmy na pierwszy rzut oka juź wyglądają GORZEJ! Poza tym czepię się jeszcze jednego: dlaczego my Polacy, dostaliśmy wersje polską ale kinową?! Dlaczego nie podłoźyli polskiego dubbingu! Skandal! Przecieź to polska gra! Nie wiem jak Wy ale ja uwaźam źe moźna było grę puścić na 3cd i źeby kosztowała nawet 25zł ale źeby nie było takich numerów. Nie ma co proszę państwa ukrywać w ramach obniźenia kosztów zostaliśmy potraktowani jak konsumenci gorszej kategorii. Co najciekawsze to to, źe wersja warezowa z oryginalnym kluczem z Dobrej Gry śmiga po necie. I powiedzcie mi czy to będzie nie fair jeśli zakupiwszy oryginał będę grał w wersję warezową do tego uźywając swojego, zakupionego CD–Key'a? Paranoja, powiadam, źeby do takiego paradoksu doszło? To tylko w Polsce moźliwe!

Nie wiem czy to prawda bo w Painkillera nie gralem :D

Pozdrawiam!!!
dir
Dodano
27.04.2004 02:01:23
Pytanie z ciekawośći co jest na 3 cd w wydaniu ang?
Bo PL są 2 a w ang 3 plus audio
WERR
Dodano
27.04.2004 00:03:37
Poszukaj na stronie producenta patch–y, podobno ju zjakies wyszly, zawsze mozesz zwrocic sie do Pomocy Technicznej, bo chyba 20 zl nie pozalowales dla takiej giery...:)

A podstawa to DX9.0b i najnowsze drivery do grafiki.
brtx
Dodano
26.04.2004 22:29:24
strzempa
Dodano:
26.04.2004 19:48:46
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1