Painkiller Demo

Wyszlo pare dni temu... giera extra

Sciagnac mozna z tad:
http://nvidia.com/object/nzone_painkiller_downloads.html

Gierka zapowiada sie naprawde ciekawie... tym bardziej ze to jest gra POLSKA i bedzie u nas kosztowac 19.99zl... Premiera w kwietniu...

Odpowiedzi: 12

ale to ino DEMKO :wink: a full będzie jeszcze multi–to moźe być wypas
Anonymous
Dodano
14.03.2004 00:16:35
Anonymous:
buhaha a co ty oczekiwałeś?? połączenia baldurs gate z quake i moźe jeszcze wyścigów??co za brednie, to jest FPS i jak nazwa wskazuje polega na niszczeniu wrogów,to nie jest gra logiczna,modele są świetnie dopracowane,klimat cool grafa tesh–czekam na full version

Moze i tak ale, od tej gry wieje nudą i tyle. Są FPS które posiadają ciekawą i wciągającą rozgrywkę np. Undying (przy okazji mozna sie nieźle wystraszyć). A w tej akurat grze jest strasznie. Pierwszy poziom w demie, łazi się i nabija te "biedne" zombiaki na pal. 10 zombiaków, 20, 30, 50, 100..... zasypiasz przed ekranem :? (Działa jak liczenie owiec :) )
SLAY3R
Dodano
13.03.2004 21:58:41
SLAY3R:
Ściągnąłem, zagrałem i się rozczarowałem.
Gra prentje się ciekawie, ładna grafika, spoko dźwięk, ale rozgrywka do bani. Autorzy nie poszli na jakość, tylko na ilość... atakujących potworów. Wygląda to tak zaczynamy wyskakuje na nas z 50 potworów, kilujemy je wszystkie, otwiera się przejście do kolejnej lokacji, przechodzimy, drzwi za plecami się zamykają i znowu wyskakuje kilkadziesiąt monstrów i tak w kółko. Jednym słowem źenada.
Moja ocena to max 3/10 pkt.
Jeźeli tak ma wyglądać pełna wersja, to lepiej to ominąć szerokim łukiem. A kaskę zostawić na DOOMa 3 :)

buhaha a co ty oczekiwałeś?? połączenia baldurs gate z quake i moźe jeszcze wyścigów??co za brednie, to jest FPS i jak nazwa wskazuje polega na niszczeniu wrogów,to nie jest gra logiczna,modele są świetnie dopracowane,klimat cool grafa tesh–czekam na full version
Anonymous
Dodano
13.03.2004 18:11:47
Po opisach musiałem sam to zobaczyć i..........
Nie jest zła ma małe uchybienia które mi się trochę nie podobają ale jak ma wyjśc za 19.90 były takie plotki co całkiem nie zła gra jak za taką cenne
I jakoś bardziej mnie wciągneła niź S.sam
WERR
Dodano
25.02.2004 12:58:17
Gierkę widziałem i muszew przyznać, źe budzi nadzieję – właszcza, źe podobno Polacy maczali palce przy jej tworzeniu...

Crimsonland spoko... Juź prawie 20 godzin... tfu 30 h :D spędzonych przy tej gierce...
Pawek
Dodano
23.02.2004 15:56:57
dla mnie gierka moze byc bomba... miodnosc przebijania kolkiem głowy zobiaka mnie rozbraja. tak samo jak wbijanie klienta w sciane razem ze stojacym obok niego kolega. grafika jest niezla, dzwieki ujda. wg mnie najlepsza zaleta painkillera bedzie grywalnosc wlasnie. o ile dobrze rozumuje pojecie grywalnosci. chodzi w tym o to, ze siedzi sie godzinami przed kompem i gra tak dlugo, az sie osiagnie swoj cel (Pawek – jak tam Crimsonland??) :D do wszystkiego sie mozna przyczepic... w zasadzie. mnie w doomie3 nie podobaja sie natomiast zombie. owszem sa straszne i wogole, ale jakos za bardzo podobne dotych z residenta... a na te sie juz tyle namordowalem ze szkoda gadac. jednym slowem – kalka taka.
MaximBoskov
Dodano
23.02.2004 02:25:11
Właśnie śćiągam.
Mam juź 1/2 :D
Co do postu Slay3ra,Serious Sam teź był nastawiony na "ilość",ale gra podobała się nie tylko mnie.
Widać było to po ocenach ,średnio coś ok. 9.
Zobaczymy czym to się je :P
MarcinX
Dodano
19.02.2004 21:43:18
Ściągnąłem, zagrałem i się rozczarowałem.
Gra prentje się ciekawie, ładna grafika, spoko dźwięk, ale rozgrywka do bani. Autorzy nie poszli na jakość, tylko na ilość... atakujących potworów. Wygląda to tak zaczynamy wyskakuje na nas z 50 potworów, kilujemy je wszystkie, otwiera się przejście do kolejnej lokacji, przechodzimy, drzwi za plecami się zamykają i znowu wyskakuje kilkadziesiąt monstrów i tak w kółko. Jednym słowem źenada.
Moja ocena to max 3/10 pkt.
Jeźeli tak ma wyglądać pełna wersja, to lepiej to ominąć szerokim łukiem. A kaskę zostawić na DOOMa 3 :)
SLAY3R
Dodano
19.02.2004 13:55:40
na wp juz nieraz taki problem z kolejka. ostatnio dwa razy pod rzad po 2 godzinnym czekaniu, wiec podziekowalm
gieras
Dodano
19.02.2004 09:21:00
ja polecam z tąd ściągać http://www.gamershell.com/download_5125.shtml . Demko zawiera 3 poziomy w tym jeden z gigantem :d opłaca się ściągać .
Lipton
Dodano
18.02.2004 22:47:00
Bradzo zadko korzytsam ze stron w ktorych trzeba stac w kolejkach... na ogol mozna zawsze znalesc jakas inna stronke w ktorej nie ma kolejek...
elbe
Dodano
18.02.2004 19:38:01
Dzięki przyda sie jak ostatnio chciałem ściągać z wp i byłem prawie na samym początku to nagle wystąpił bład kolejki :evil:
Zygo
Dodano
18.02.2004 19:32:02
elbe
Dodano:
18.02.2004 18:59:51
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1