Pain Shop Pro 8
Ja praktycznie chce sie zapytac czy moze zna ktos ciekawe (polskie) strony poswięcone progr. Paint Shop Pro 8, tutoriale, ciekawe porady itp.
niech wypisze...
dzieki i pzd.
niech wypisze...
dzieki i pzd.
Odpowiedzi: 10
niepopsóło by uroków ale zawsze moźe się przydać :roll:
no ja rowniez szukam spolszczenia do niego, ale nie wiem czy to by nie popsulo urokow programu. Bo niekiedy sie zdarza ze dane slowa nie pasuja do angielskiego znaczenia, wiec pozostawie chyba ja jest, a jak spolszczenie bym moze gdzies znalazl, boc hyba kiedys na nie sie natknalem to dam zanc
pzd. :)
pzd. :)
mam Paint shop pro 8 i szukam spolszczeniaa do niego
Poszukaj na forum.photoshop.pl tam w dziale PainShopPro sa podawane linki do tutkow.
oki thanx
No problemo.
Pewnie jest tego wiecej ale juz niechcialo mi sie przeszukiwac wszystkich stron.Polecam wpisac Paint Shop pro tutoraiale i albo szukac w polskich stronach albo w calej sieci.
Pewnie jest tego wiecej ale juz niechcialo mi sie przeszukiwac wszystkich stron.Polecam wpisac Paint Shop pro tutoraiale i albo szukac w polskich stronach albo w calej sieci.
barzo Ci dziekuję... :D
Znowu cos znalazlem.
tutaj link
tutaj link
juz patrzalem w goole i w innych, pisze tylko to samo download, nowa wersja PsP 8 itp. mało co jest porad, ja raczej szukam serwisu poswięconemu tylko temu programowi! :)
jak znacie wiecej... podajcie...
jak znacie wiecej... podajcie...
Tu cos jest.
Jakbys chail wiecej wystarczy wpisac w googlarke paint shop pro porady czy tutoriale( oczywiscie bez "czy")
Jakbys chail wiecej wystarczy wpisac w googlarke paint shop pro porady czy tutoriale( oczywiscie bez "czy")
Strona 1 / 1