Pad Pulpitu????
Heh znowu poj***** problem z XP tym razem mi co jakiś czas wszystko znika tylko zostaje to okno w którym właśnie pracuje. A jak sie juź pojawi pulpit to tylko na pasku zadań godzina. A pozostałe okna i (np. DC, Kazza i inne programy w prawym dolnym rogu :) znikaja) I tu tylko pomoźe ponowny restart systemu :(
Odpowiedzi: 10
F@niK:Moze masz racje MarcinX. w moim przypadku nie jest to napewno wina sprzętu. Ale moze to być moja wina. Ale sieć konfigurowałem zgodnie z poleceniami. I du*** nie działą. Moźe masz jakieś wskazówki albo znasz strone z poradami na ten temat?? A moźe siećzrobićlepiej na novellu ?? :?: :wink: Pozdrawaim
Sporo moźna dowiedzieć się tu :
http://www.winxp.com.pl/
I tu :
http://infojama.pl/sections2.php?op=viewarticle&artid=134
Moze masz racje MarcinX. w moim przypadku nie jest to napewno wina sprzętu. Ale moze to być moja wina. Ale sieć konfigurowałem zgodnie z poleceniami. I du*** nie działą. Moźe masz jakieś wskazówki albo znasz strone z poradami na ten temat?? A moźe siećzrobićlepiej na novellu ?? :?: :wink: Pozdrawaim
Takie efekty nie są winą Windowsa.
Tu w 10% problemy moźe powodować sprzęt, a 90% uźytkownik.
A swoją drogą to jak na razie najlepszy Win,tylko naleźy się nim poprawnie posługiwać.
Zresztą jak kaźdym systemem.
Tu w 10% problemy moźe powodować sprzęt, a 90% uźytkownik.
A swoją drogą to jak na razie najlepszy Win,tylko naleźy się nim poprawnie posługiwać.
Zresztą jak kaźdym systemem.
Ter windows chyba coraz bardziej mnie nie lubi :evil: . Najpierw mi nie chce dzialac poprawnie sieć, a teraz zgasł mi pulpit. Została mi sama tapetka. A co śmieszniejsze wszystkie programy da sięotworzyć za pomocą "Menadźera Zadań Windows". Ten windows jest jeb******. Pozdrawiam
Explorer pada, takie dorazne srodki jak wylogowanie i ponowne zalogowanie na dluzsza mete nie maja sensu. Przychylam sie do wypowiedzi kolegi o reinstalce systemu.
Mi sie dzieja tez takie rzeczy from time to time :( Jedyne co robie to wylogowanie i zalogowanie od nowa windy, wtedy wszycho sie laduje od nowa. :P
Ale zeby do tego doprowadzic wystarzcy zwis jakiegos programu Oczywiscie nie wszystkich :D
Przeinstalowanie windy na bank pomoze, a doraznie moge zaproponowac Ctrl + Alt + Del , karta Aplikacje, Nowe zadanie i w polu wpisz "explorer"
Okna, ikony i pasek zadan powinny sie pokazac, jednak ikony systraya niestety sie nie pokaźą...
pozdroofka
Okna, ikony i pasek zadan powinny sie pokazac, jednak ikony systraya niestety sie nie pokaźą...
pozdroofka
Ja proponuję przeinstalowanie systemu.
Poprawka teraz nawet mi sie po paru minutach nic nie pokazuje :evil: :((((( PROSZE o POMOC!! :(
Strona 1 / 1