p5800 problem z jednym głosnikiem
Niechodzi o centralny wkazdym bądz razie:D bo pewnie kaźdy sobie tak pomyśli 8) a przedni prawy przestał grać i juz dziwna sprawa.Fakt faktem troszke mieszałem w systemie duźo instalowania odinstalowywania podkręcania itd (nowy sprzęt) no i ostatnio wyczaiłem ze ten głośnik niedziała.na źadnym filmie mp3 nawet w tym gdzie sie testuje głosniki on milczy.I czy jest to mozliwe zeby system tak namieszane miał??czy poprostu coś w subwoferze poszło(według mnie niestety bardzo prawdopodobne).Formata niechce mi sie zabardzo robic ale niestety jezeli niemacie źadnych pomysłów bedzie to ostatni krok przed oddaniem głośników na gwarancje.sterowniki instalowałem odinastalowywałem i dalej cisza.zestaw jest podłaczony pod sb live 5.1 digital.
Odpowiedzi: 5
Dziękuje za odpowiedź
Ale ładna mieszanka heh z tym była
Ale ładna mieszanka heh z tym była
tak na 8 do gier filmów super go słuchania muzyki tez ale niezagłosno.tzn słuchać niezagłosno bo głosno to one potrafią grać ale wiadomo ze takie małe głosniczki zaczynają ryczeć później ale jak dlamnie bomba.nieźałuje tego wyboru i cena rozsadna.
A z głośniczkiem sobie poradziłem podłączyłem zestaw do zintegrowanej karty muzycznej jaka posiada moja płyta (na szczęście jest 6–cio kanałowa) i głosniczek zaczoł grać wiec przełozyłem mojego sb do innego pci przeionstalowałem strerowniki i gra:) temat zamkniety.
A z głośniczkiem sobie poradziłem podłączyłem zestaw do zintegrowanej karty muzycznej jaka posiada moja płyta (na szczęście jest 6–cio kanałowa) i głosniczek zaczoł grać wiec przełozyłem mojego sb do innego pci przeionstalowałem strerowniki i gra:) temat zamkniety.
JAk działa to tylko moźe być albo kabel uszkodzony albo sam subwoofer
To tylko moje zdanie
Ps. Jak działało ok TO mam pytanie JAk grają?? tak w skali do 10??
To tylko moje zdanie
Ps. Jak działało ok TO mam pytanie JAk grają?? tak w skali do 10??
nic niemieszałem i kabelki są ok ten głosnik teź jest wpoźądku poniewaź gdy podepne go pod inne wejście to działa.Mam jeszcze zintegrowaną karte muzyczną 6–cio kanałową jutro pod nią podłącze i zobacze co bedzie.
Spr. Kabelki czy dobrze podłaczyłeś :?:
Bo dziwne ze 1 prawy nie chce grać
Chociaź juź wszystko moźliwe
a w ustawieniach w Creative Surround Mixer nie mieszałeś nic :?:
Bo dziwne ze 1 prawy nie chce grać
Chociaź juź wszystko moźliwe
a w ustawieniach w Creative Surround Mixer nie mieszałeś nic :?:
Strona 1 / 1