P2P
Mam problem z programi P2P. Najpierw zainstalowałem program Ares ale sie cały czas łączył i nie mugł się połączyć. Więc go usunąłem. Puźniej zainstalowałem program GoD działał bez zarzutów ale jak uruchomiłem ponownie komputer to sie kichało więc nacisnąłem Ctrl+Alt+Delete i pokazało sie przy ikonce GoD'a "Brak Odpowiedzi" to go usunąłem i zainstalowałem BearShare. był podobny przypadek przed ponownym uruchomieniem komputera działał poprawnie a jak kliknąłem na jego ikonke to sie zawieszał komp. gdyby chocarz Aresa dało by sie zrobić do by było super!!!!
Dodam jeszcze że zaczęło sie to po formacie kompa i zainstalowaniu oryginalnego Windowsa.
Teraz nie wiem co mam zrobić PROSZE O POMOC.
Odpowiedzi: 4
microtorrent jeszcze spróbuj skoro temat odgrzany
BitComet - do torrentów.
Direct Connect++ (popularnie zwany DC++) do łączenia z z HUB-ami.
LimeWire - tu mechanizm wymiany plików działa podobnie, jak w osiołku.
Nigdy nie miałem z w/w żadnych kłopotów.
A Emula odradzam, bo ma więcej wirusów niż szanujące się, porządne laboratorium bakteriologiczne ;)
BearShare mi działa poprawnie aż do ponownego uruchomieniu kompytera gdy klikne na ikone BearShara to sie zawiesza cały komp a więc nie wiem co mam zrobić z tym fantem.#-o
Aresa i GoD-a nie znam, ale używam czasami BearShare. W oknie tego programu [prawy górny róg] są 4 "diody". Po najechaniu myszką wyswietlają się komunikaty, również te odnośnie firewalla. Dodaj program do wyjątków w firewallu [zezwolenie] co zaowocuje odpowiednim komunikatem po najechaniu na którąś z diod. zresztą opis stanu diod jest w helpie programu. Co do innych programów spróbuj wykonać to samo. Nie wiem tylko czy tamte posiadają jakąś metodę alertowania stanu łącza jak BearShare.
Strona 1 / 1