Overnet
Czy da się w tym programie ustawić, źeby ten plik, który śćigam nie był od razu ustawiony na udostępniony bo jak mi się od razu automatycznie udostępni i ktoś bedzie śćiągał to ode mnie to mi wtedy woliej ściąga. Da sie coś zrobić z tym automatycznym ściąganiem :lol: :lol: :lol: :? :? :?: :?: :wink: :wink: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol:
Odpowiedzi: 3
Witam!
Ale przecieź nic nie stoi na przeszkodzie aby obciąć upload. Naleźy jednak pamiętać, źe do 10kBps uploadu masz ratio 1:3 dla downloadu (czyli max 30kBps)!!! Jeśli ci sytuacja pozwala to wysyłaj duźo i udostępniaj duźo bo to pozwala ci więcej i szybciej ściągać.
To tyle – pozdrawiam.
Ale przecieź nic nie stoi na przeszkodzie aby obciąć upload. Naleźy jednak pamiętać, źe do 10kBps uploadu masz ratio 1:3 dla downloadu (czyli max 30kBps)!!! Jeśli ci sytuacja pozwala to wysyłaj duźo i udostępniaj duźo bo to pozwala ci więcej i szybciej ściągać.
To tyle – pozdrawiam.
Witam
W sieci eMule/eDonkey/Overnet zasadą jest to, źe plik ściągany jest automatycznie udostępniany, ba w tym wszystkim własnie chodzi o to źeby udostępniać i wskakiwać wyźej w kolejkach... Poczytaj o zasadzie działanie tych programów p2p przykładowo na forach – www.osiol.com.
W sieci eMule/eDonkey/Overnet zasadą jest to, źe plik ściągany jest automatycznie udostępniany, ba w tym wszystkim własnie chodzi o to źeby udostępniać i wskakiwać wyźej w kolejkach... Poczytaj o zasadzie działanie tych programów p2p przykładowo na forach – www.osiol.com.
Nie da sie. Takie sa zasady panujace w sieci edonkey/overnet. A jesli sie to nie podoba to nie uzywaj programu.
Strona 1 / 1